Betyg HIF- ÖSK

Med tanke på omständigheterna gör vi i mitt tycke en skaplig match idag. Vi blev inte utspelade och då hade vi ändå Makondele- Svanbäck- May och Holgersson på mitten ett tag…

Pär Hansson, 3.6, kan inte lastas för målet direkt. Stabil i övrigt.

Erik Wahlstedt, 3,7, hans bästa för året.

Hannu Patronen, 3,3, även hans bästa för i år men långtifrån säker.

Marcus Nilsson, 3,6, syns inte, gör inga direkta misstag.

Adama Tamboura, 3,4, att lagen vet varifrån vi ska såras är uppenbart.

Marcus Bergholtz, 2,1, håller inte som yttermitt.

Fredrik Svanbäck, 3,5, hackkyckling som vanligt men han gör det bra idag.

Mahlangu May, 4,0, lysande stjärna i laget idag. Och han spelade division II i våras..

Rene Makondele, 3,1, inte vän med bollen och inte med Sundin heller.

Rasmus Jönsson, 2,2, plågad av sin skada och ännu en taktisk smäll mot hans fot.

Erik Sundin, 2,4, gnäller bölar och är egenkär. Tar en fullständigt idiotisk varning som gör att han är avstängd mot Göteborg. Om han bara kunde koncentrera sig på att spela fotboll?!? Värst idag när han inte slår in bollen till Makondele i första halvlek.

Inhoppare:

Markus Holgersson, 3,0, spelade på fötterna istället för i luften vilket passar honom mycket bättre.

Yakubu Alfa, 3,4, ett riktigt bra inhopp men är fortfarande lite blyg och tar lite för lite plats i laget.

Porcellis. Kort tid och rör inte bollen en enda gång. Hoppas att Svenska Fotbollförbundet kan identifiera den spelare som stämplar honom i ryggen. Ger dock vibbar av tung europeisk forward.

4 kommentarer

  1. Ja om HD är otroligt negativa i sina spelarbetyg känns dessa betyg alldeles för snälla! Tycket egentligen att Bosse Nilsson ska ha lägst betyg, även om han inte bedöms- med tanke på det tafatta matchandet där man spelar med en ensam topp till strax innan 80:e minuten…varför då?
    Tycker personligen att det är få som sticker upp idag, men glädjande att May tar för sig på det sätt han gör. Däremot är jag grymt besviken på spelare som Makondele, Sundin och icke att förglömma Svanbäck som är en entaktad finne med stort hjärta men alldeles för lite kvalitet. Han tillför ingenting idag! Backlinjen är ok, men Patronen är nog en av dem sämsta passningsspelarna HIF har att tillgå- vet inte om det är självförtroendebrist eller bara dålig teknik men jag hoppas på det förstnämnda.

    Känner naturligtvis en stor besvikelse efter en så dålig match, men samtidigt tycker jag att ÖSK var det bättre laget och förtjänade de tre poängen. Vad som gör mig förbannad är bristen på engagemang. Man gömmer sig bakom det faktum att många viktiga spelare är borta och det tycker jag är oacceptabelt. Jag vill se spelare som är så förbannade så dem skakar efter en sån här insats- för det är jag helt övertygad skulle leda HIF till SM-guld! Utan tvekan! Och då skulle dem förtjäna bättre betyg, det förtjänar dem inte idag.

  2. Erik Sundin, han var likadan i Väsby, Trelleborg och nu hos er. En stereotyp på en stockholmare som tittat för mycket på TV. Angående stämplingen i ryggen på er nya brasilianska kille så tror jag att det var Magnus Wikström som stod för det, han var rejält irriterad under matchen. Skulle han bli avstäng är det inte hela världen, då tar favoriten Bertin Ze hans plats (dessutom lär det ju vara på sin plats)

  3. Självklart var ju May det mest intressanta med denna match, annars var ju bosses oförklarliga taktik miss att sätta Mini centralt när Bergholtz spelat flertalet matcher centralt och gjort bra ifrån sig, Vill se Lantz eller Skula om lantz inte håller tillsammans med May centralt mot IFK, kanske alfa på vänsterkanten med wahlstedt bakom,

  4. Svanbäck var horribel idag. Slog inte en passning framåt, tycker dessutom att Adama var ganska bra, hade några fina dueller med Bassombeng som han vann utan problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*