Bäst fotbollsspel just nu..

Är du ett fotbollsfan? Då är du i gott sällskap. Sporten är utan tvekan den mest populära i världen, och det är inte konstigt att fans inte kan få nog av allt som rör favoritlaget. Men om säsongen är slut och du inte kan se ditt favoritlag spela, varför inte spela som ditt favoritlag? Här kommer exempel på några av de allra bästa fotbollsspel som finns just nu.

FIFA 20

FIFA kommer alltid högt upp i diverse topplistor för spel, och det är av en god anledning. Spelet kommer från EA Sports och har vuxit till att vara en slags kult runt om i världen. Det ligger långt före andra fotbollsspel för PC när det gäller grafik och animationer. Det simulerar riktig fotboll utmärkt, och med denna version ser spelarna väldigt bra ut. Har man aldrig spelat fotbollsspel förut så är spelen i FIFA-serien ett absolut måste. Det är ju dessutom i FIFA 20 som Andreas Granqvist är den högst rankade spelaren i Allsvenskan

Football Manager 2020

“Football Manager” är oöverträffat när det gäller att simulera hanteringen av ett fotbollslag. Det här är ett spel för dig som tror att du har vad som krävs för att göra ett bra jobb som manager. “Football Manager” låter dig göra allt från att köpa och sälja spelare, hantera pressen, skador och mycket annat. Årets spel släpps den 19 November så det är bara att börja lägga undan några kronor i veckan då prislappen verkar hamna på närmre 500 kronor…

Go Glenn

“Go Glenn” är en spelautomat med Glenn Hysén i huvudrollen. Glenn, som har vunnit två guldbollar och 68 landskamper, är något av en svensk legend. Spelautomaten kommer från RelaxGaming, och det är en exklusiv fotbollsinspirerad slot som handlar om svensk fotboll. Här har vi en humoristisk spelautomat som utspelar sig på en arena i blå och gul färg. Symbolerna inkluderar fotbollsrelaterade symboler såsom pokaler, blågula halsdukar och ölglas. Spelet har en teoretisk återbetalning (RTP) på nästan 97%, och du kan spela det på mariacasino.

Soccer Star 2022 World Legend (iOS)

“Soccer Star” är ett populärt fotbollsspel som låter dig simulera upplevelsen av att vara en riktig fotbollsspelare på proffsnivå. Du får chansen att spela som din favoritförsvarare, mittfältare eller anfallare. Du ska imponera agenter, fans, pressen och tränare runt om i världen. Spelet har en ganska realistisk touch, och det är väldigt roligt att spela. Dessutom är det helt gratis!

Rocket League

Spel som FIFA har varit kända för att ta saker på lite för stort allvar och göra allt så realistiskt som möjligt.  “Rocket League” har en idé om att spela fotboll på ett lite annorlunda sätt – fotbollsspelarna i denna värld ersätts med raketer. Spelet har sålts i över 5 miljoner exemplar runt om i världen, och utsågs till och med till det bästa sportspelet vid BAFTA 2016.

Fotbollsspel online

Det finns också några mycket intressanta spel du kan spela online, så du behöver alltså inte installera någonting för att börja spela direkt. Allt du behöver är en internetanslutning . Det finns några riktigt bra plattformar där du kan hitta många coola fotbollsspel att spela online. SportGames 8 är en ganska enkelt sida, och de har några väldigt coola 2D- och 3D-fotbollsspel som du kan spela online. De flesta spelen på webbplatsen är 2D, vilket är perfekt för användare som inte kan spela robusta 3D-spel. Du hittar också roliga fotbollsquiz som kommer att testa dina kunskaper.

När det gäller vilket fotbollsspel som är bäst handlar det mest om personliga preferenser. Med en mängd tillgängliga alternativ måste du bara välja vad du tror passar dig bäst.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*