”Att Granen missade straffen var i mina ögon helt perfekt”

130811 Fotboll, allsvenskan, Helsingborg - Norrköping: En smäll som kändes i guldstriden, Pär Hansson, målvakt, Helsingborg, i den allsvenska matchen mellan Helsingborg och Norrköping. © Bildbyrån - 64378 - Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN

Träning, Spansk fotboll, vandringar och en missad straff! Vår målvakt, Pär Hansson, lämnar åter en målande bild från HIFs träningsläger på Mallorca

Lördagen började med en något tidigare frukost för laddning till vår enda träningsmatch härnere.

Matchen vanns komfortabelt med 2-0. Att Granen missade straffen var i mina ögon helt perfekt:) det var på tiden!

En eftermiddag återigen i fotbollens tecken. Match mellan Mallorca och Oviedo. Matchen i sig var inte av någon högre kvalité. Till och med Peo som älskar spansk fotboll i allmänhet och Mallorca i synnerhet var också han besviken över kvalitén.
Matchen vanns med 1-0 av Mallorca.
En gemensam middag på lördag kväll med alla spelare och ledare samt även Robin och Joel med respektive som flugit ner under fredagen. En väldigt trevlig kväll.

Både hotell och väder är kanon på lägret Foto:Bildbyrån

Söndagen började lika bra den som tidigare dagar. Solen skiner och några var mer trötta än andra efter gårdagen. En promenad ner till hamnen och en kaffe på ett café i närheten. Mallorca visar sig verkligen från sin bästa sida. 18 grader och sol alla dagar hittills.
En gemensam aktivitet på söndags eftermiddagen skulle bli en liten vandring upp i bergen. Med betoning på liten. MEN, (!) en mil senare var vi inte lika kaxiga. En enormt vacker utsikt fick beskådas. Men promenaden blev väldigt mycket längre än vi alla hade föreställt oss. Vi alla överlevde dagen och under kvällen vankas grillning här på hotel Feliz.
Vår gamle klubbdirektör tillika ägare av hotellet Kjell Jakobsson anlände idag. Alltid kul att träffa honom.

Nu väntar tre dagar med en hel del träning på planen men också på gymet innan de på torsdag bär hemåt igen.

Mer rapporter följer

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*