AOH tippar Allsvenskan – Omg. 8

De Allsvenska omgångarna duggar och redan ikväll är det dags igen när den åttonde omgången drar igång. Om ni redan nu vill veta hur omgången slutar så är det bara att fortsätta läsa så berättar Samone Falkman och Roland Nordqvist det för er. 

AOH Tippar (2)

Mer speltips: Vi samarbetar med Spelbloggare.se. Där hittar ni mängder av speltips och rekar varje dag.

1) BK Häcken – IF Brommapojkarna

Samone: Tror på en underhållande match. Men seger åt BK Häcken.

Slutresultat: 2-1

Roland: Häcken är lika starkt på hemmaplan som BP är svaga borta. Så utgången känns given.

Slutresultat: 3-0

—————————————————–

2) IF Elfsborg – Mjällby AIF

Samone: Tror på en stark hemmaseger

Slutresultat: 2-1

Roland: Förhållandet är detsamma när det gäller de här båda lagen, som ovanstående. Så Ellos fortsätter plocka segrar på sin balkongmatta.

Slutresultat: 4-1

—————————————————–

3) Djurgårdens IF – Kalmar FF

Samone: Djurgården har inte visat upp något vidare bra spel sista tiden. Trots hemmamatch tror jag på oavgjort.

Slutresultat: 1-1

Roland: Smålänningarna har däremot imponerat på bortaplan i år och kan mycket väl fixa segern här. DIF har blandat och gett.

Slutresultat: 1-2

—————————————————–

4) IFK Norrköping – Åtvidabergs FF

Samone: Två lag som vill vinna lika mycket och ligger väldigt jämt. De kommer bjuda på en bra match men jag tror på oavgjort.

Slutresultat: 1-1

Roland: Östgötaderby ser Norrköping som knappa favoriter men lagen verkar hyfsat jämnstarka hittills i år så jag räknar med oavgjort.

Slutresultat: 1-1

—————————————————–

5) Halmstads BK – AIK

Samone: AIK har inte spelat fullt ut så bra som jag trodde. Ja de vann senast men satt långt inne. Halmstad ligger längst ner i tabellen och har två raka förluster bakom sig.

Slutresultat: 1-2

Roland: Att jumbolaget HBK ska spöa AIK kanske lite väl mycket begärt även om Solna-laget inte glänste mot HIF. Tyvärr tror jag dock att hallänningarna har för stor respekt och därmed viker ner sig.

Slutresultat: 1-2

—————————————————–

6) Örebro SK – Falkenbergs FF

Samone: Örebro är bra på hemmaplan och Falkenberg är inte lika starka och ligger näst längst ner i tabellen. Tror det blir svårt att vinna på bortaplan.

Slutresultat: 1-0

Roland: Henkes FFF plockar lite poäng och det här är en ganska viktig match för Falkenberg eftersom ÖSK också är ett lag för de nedre regionerna men jag tror ändå på hemmaseger.

Slutresultat: 2-1

—————————————————–

7) Gefle IF FF – IFK Göteborg

Samone: Gefle spelar på hemmaplan och de är nog ganska sugna på att vinna detta men kommer inte räcka med att “tänka” jag tror att IFK Göteborg vinner.

Slutresultat: 1-2

Roland: Gefle har krigat sig till oavgjort i tre bortamatcher men har inte varit lika stabilt hemma. Göteborg är obesegrat borta hittills. Nog lutar det lite åt delad pott även här.

Slutresultat: 1-1

—————————————————–

8) Helsingborgs IF – Malmö FF

Samone: Som sagt det är derby och HIF har visat att de kan om de vill. De har några skadade så tror jag att det kommer bli en hård kamp.

Slutresultat: 2-2

Roland: Derby igen och det är ett revanschsuget Malmö som kommer till Olympia för att möta ett sargat hemmalag. Skador och avstängningar ställer till det för Roar. Men den tolfte spelaren kan bära fram di röe till en välbehövlig trepoängare. Det säger åtminstone hjärtat. Hjärnan kopplar vi bort för stunden.

Slutresultat: 3-2

 

Samone Falkman BBL

bbl_roland_nordqvist

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*