AOH tippar Allsvenskan – Omg. 21

Omgångarna duggar tätt och nu går vi in i den sista tredjedelen av Allsvenskan. Tio matcher kvar innan det hemska vinteruppehållet. Givetvis berättar vi på Allt Om HIF för er hur omgången slutar och denna omgång är det Fredrik Ymer och William Löfquist som håller i pennorna. 

AOH Tippar (2)

Mer speltips: Vi samarbetar med Spelbloggare.se. Där hittar ni mängder av speltips och rekar varje dag.

1) Mjällby AIF – Helsingborgs IF

Fredrik: En otroligt viktig match, på många sätt. Mjällby har hämtat hem “Chippen” för att lyfta Listerlandslaget från botten. HIF har plockat in mer än en handfull spelare som ska göra jobbet. Obesegrade i de senaste sju matcherna, jag tror HIF blir obesegrade efter åtta också.

Slutresultat: 1-3

William: Ett Helsingborg som jag tror känner sig hungriga efter fler poäng, och med tanke på mjällbys situation så ska vi åka hem från listerlandet med 3 poäng.

Slutresultat: 1-3

—————————————————–

2) Malmö FF – IFK Norrköping

Fredrik: Malmö är grymt starka. Och säkerligen grymt laddade. Men kanske inte i denna matchen. Tror att det här med europa-spel sitter väldigt mycket i spelarnas huvud, och det kommer visa sig på plan. Jo-jo-laget Norrköping kan man aldrig riktigt veta var man har, så varför inte låta de bägge dela på poängen?

Slutresultat: 2-2

William: Malmö vilar troligen några av stjärnspelarna men har fortfarande en ruggigt bra elva på planen. Peking skräller och får med sig en pinne hem.

Slutresultat: 1-1

—————————————————–

3) Falkenbergs FF – IFK Göteborg

Fredrik: Det ryktas att Henrik Larsson kan vara en tänkbar ersättare till Mikael Stahre i IFK, om den sistnämnda får lämna. Och i denna match kan Larsson ta chansen att övertyga IFK-ledningen att det skulle kunna vara rätt beslut. Falkenberg går oväntat(?) bättre än vad många “experter” trodde inför säsongen, och visst har Larsson en stor del i det.

Slutresultat: 2-1

William: Henrik Larsson fortsätter att imponera och jag tror att efter mycket slit lyckas de än en gång att överraska oss.

Slutresultat: 2-1

—————————————————–

4) Halmstads BK – IF Elfsborg

Fredrik: Brukar sällan tippa, eller ens bry mig att tippa, till Elfsborgs fördel. Och tänker inte frångå det idag heller. HBK verkar fått luft under sina vingar, och Elfsborg har halva huvudet i Portugal, returmatchen i EL-kvalet, det bör ge fördel åt hemmalaget.

Slutresultat: 1-0

William: Halmstad har tagit poäng på senare tid, men det kan ju inte fortsätta för evigt och att de ska besegra ytterligare ett topplag känns orimligt.

Slutresultat: 1-2

—————————————————–

5) AIK – BK Häcken

Fredrik: AIK jagar, missar chansen, jagar vidare, missar chansen och så vidare. Tror inte att AIK har det rätta virket att komma ikapp MFF, och i en match mot det svårslagna Hisingslaget, tror jag att de får ännu svårare att “komma ikapp”.

Slutresultat: 1-1

William: Tyvärr AIK. Det häcken jag skådat spelar bättre fotboll än vad ni gör.

Slutresultat: 1-2

—————————————————–

6) Åtvidabergs FF – Örebro SK

Fredrik: Omgångens säkraste kryss? Alla magkänslor skriker oavgjort och delad poäng här. Men vill ändå ge en liten varning över att Åtvidaberg kan ligga närmast en trepoängare.

Slutresultat: 1-1

William: En jämn fotbollsmatch mellan två mediokra lag som slutar med delad pott.

Slutresultat: 2-2

—————————————————–

7) Kalmar FF – Gefle IF

Fredrik: Vad hände i Kalmar? De spelade bra rolig fotboll tidigare. Nu ser det mest ängsligt och håglöst ut? Dessutom har supportrarna börjat bli missnöjda och ropen efter Eklunds avgång börjar överrösta blåsten från Kalmarsund. Gefle å andra sidan gör en bra säsong, och spelar upp sig hela tiden.

Slutresultat: 1-2

William: Kalmar har haft problem på senare tid. Jag tror att det kommer spegla av sig och Gefle får vara glad över den poäng de lyckas få med sig hem

Slutresultat: 1-1

—————————————————–

8) IF Brommapojkarna – Djurgårdens IF

Fredrik: Tåget lär ha gått för BP på många plan och att rubba lokalkonkurrenten Djurgården tror jag är omöjligt uppdrag. En klar bortaseger?

Slutresultat: 0-3

William: Djurgården besegrar sin rival med uddamålet.

Slutresultat: 1-2

—————————————————–

bbl_fredrik_ymer

William Löfquist BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*