AOH – Tio år i HIFs tjänst!

Det kunde stannat vid ett Aprilskämt men det fortsatte bara rulla. 10 år har gått sedan en handfull inbitna supportrar fick för sig att starta ett hobbyprojekt med inriktning mot en gemensam nämnare – kärleken till HIF

Fredrik Ymer, Leif Karlsson, Robert Schuller och Micke Sjödin startade, i april 2009, upp sajten med ambitionen att ge er läsare ett bra komplement till övriga HIF-sidor och media. Under årens lopp har sidan växt sig allt starkare och under förra året hade Allt Om HIF över 265 000 visningar! Själv värvades jag till sajten 2013 och valde att ta över “verksamheten” för drygt fyra år sedan. Under åren som gått har det naturligtvis varit uppåt och neråt och lite sisådär med vår leverans. Men det är ganska naturligt då vi alla är engagerade i mycket annat och kör AOH på ideéll basis. Men jag är övertygad om att vi i alla fall bidrar, och fyller, en liten del av er vardag i den stora HIF-sfären med vårt arbete.

Under de senaste åren har sajten valt att även ta ett något mer historiskt grepp om händelser och personer i föreningen. Mycket av vårt skrivande är ju naturligtvis beroende på vad som händer och sker med HIF i nutid men, minst lika viktigt, är det faktum att man lyfter fram historiska årtal, matcher, spelare, ledare – alla de delar som har skapat de HIF som vi alla har en så stark relation till. Jag tror också att denna inriktning gjort behovet av AOH så viktig för många av våra läsare. Jag brukar säga att sidan lever i gränslandet mellan HIFs egna kanaler och de etablerade medierna. Vi skriver, helt enkelt, om det vi själv skulle vilja läsa om men inte hittar någon annanstans…

Så här kunde det se ut i början av AOHs “karriär” Foto: AOH Media

Jag skulle vilja, så här på födelsedagen, passa på att tacka alla skribenter/medarbetare som varit involverad i sidan under dessa tio åren:
Jimmy Fors, Bjarki Tordarson, Roland Nordqvist, Björn Velander, Olof Möller, Samone Klinteberg, Simon Sandén, William Löfqvist, Leif Karlsson, Robert Schuller, Stefan Christensen, Stellan Jakobsson, Niklas Renstig, Mikael Sjödin, Victoria Jongård, Maria Jönsson, Andreas Bernemyr, Claes Larsson, Fredrik Nilsson, Sebastian Persson, Philip Gadd, Emil Nilsson, Adam Sjöstedt, Mats Fuchs, Johan Lilja, Emil Carlsvärd och Juan Oscar Wättring. Troligtvis har jag inte fått med alla på listan eller?

Självklart skickar jag även ett stort tack, från oss, till alla i HIF. Spelare, ledare och och all övrig personal som alltid är hjälpsamma i arbetet att föra sidan framåt. Utan er så hade givetvis inte AOH kunnat fyllas med något innehåll. Sänder även en skopa tacksamhet till de “riktiga” journalisterna, på de olika mediabolagen som vi varit i kontakt med genom åren. Ert arbete är guld värt och så även er stöttning i det jobb som vi gör.

Men det största tacket vill jag naturligtvis ge ALLA ER läsare, som gjort jobbet ännu mer inspirerande och roligt. Er feedback och ert intresse, avseende de texter vi på Allt Om HIF levererat, fyller dagligen på våra energidepåer och gör att vi orkar köra på ett tag till – TACK!

Nu rullar vi vidare och hoppas få fortsätta vara en del av ”HIF-familjen” och en del av ER läsares vardag!

AOH drivs på ideéll basis men sidan omges givetvis av en del årliga kostnader för bla domän, webbhotel och avtal med Bildbyrån mm

Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*