Äntligen, nu kör vi med full fart mot November!

Trumvirvel tack!… Äntligen är Allsvenskan igång igen för HIF’s del, efter ett omotiverat och alldeles för långt avbräck. Match i morgon mot Hisingens Stolthet, BK Häcken.

Vi är ett par stycken som längtat, väntat och otåligt hoppats att VM skulle ta slut någongång. I lördags förra veckan startade så Allsvenskan upp igen. Och fotbollsgudarna är verkligen på HIF’s sida för tillfället. Malmö (den värsta konkurrenten?) och Elfsborg (den näst värsta?), tappade välförtjänt två poäng var och gav HIF ett gyllene läge att rycka till sig en finfin åttapoängsledning runt 22:00-snåret imorgon. Det är bara mys!

Matchen i morgon startar klockan 20:00, så vi har hela dagen på oss (vi som inte hänger med på “Segertåget”), att ladda upp och fixa allt som ska göras, för från och med kl 20:00 i morgon kväll och två timmar framåt, är jag inte kontaktbar, inte ens för sällskapssjuka grannar med en kasse öl i varje hand…

***

Laguppställningen inför matchen bjuder inte på några överraskningar. Det blir samma lag (i princip) som spelat hela vårsäsongen. Nyförvärvet Gerndt för se sig förpassad till avbytarbänken, vilket jag i och för sig tror han var beredd på. Och som många andra spekulerar i, tror jag att Herr Gerndt får åtminstone trettio minuters spel på Rambergsvallen i morgon. Men vem ska han peta? I vilket fall, det ska bli intressant att se hur han tar vara på dessa trettio minuter.

***

Bangura lämnade vårt “farmarlag” IFK Värnamo, till fördel för…AIK, en konkurrent i Allsvenskan? Vad hände där, var HIF med i racet alls?

***

Ytterliggare en HIF-blogg har fötts och sett ljuset på HIF-himlen. E-Zine/Svenska Fans testar nya drag.
Att vara HIF’are idag innebär att du får nyheter och spekulationer och allt om HIF, när som helst på dygnet via alla dessa HIF-sidor. Intresset på topp!

***

I övrigt kan vi konstatera att Makondele (stackars grabb…ironi…) inte gör sig speciellt välkommen på Olympia. Förmodligen vill han inte ens vara där då han uppenbarligen tycker att klubben skiter på honom?
Trist René, trist. Men det hade man kunnat räknat ut på de fem. Gör man klart med en annan klubb sex månader innan, gråter ut i media, då får man väl räkna med att sitta i kylskåp resten av säsongen? Du skulle tagit efter Landgren där René…

***

Jag ska inte ens kommentera de senaste spekulationerna som media gjort angående Lantz kontrakt. Vi vet alla att de bara är ute efter rubriker, eller hur?

***

Inom HIF är målsättningen fortfarande en sjundeplats…

By the way.
Jag har bettat en tusenlapp på att HIF håller hela vägen ut och tar SM-guld i höst…

5 kommentarer

  1. Fredrik: Målsättningen är inte en sjundeplats utan som SÄMST en sjundeplats… Faktiskt rätt stor skillnad..

  2. Det är ju väldigt onödigt att jinxa HIF i onödan genom att betta som segrare :/ . Man spelar aldrig på sitt lag !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*