I förra veckan besökte Olof Lundh Olympia. Han hade bestämt möte med HIFs kapten, Andreas Granqvist, för att prata skador, EM-drömmar och karriärslut och målsättningen att etablera HIF i Allsvenskan. Resultatet av intervjun finns nu att lyssna på i podden Lundh

Efter en lång, och oviss, skadeperiod verkar nu äntligen HIF, och landslagets, kapten, Andreas Granqvist, åter vara i gott slag. Något som Granen tydligt visat i de två tävlingsmatcher som han spelat med HIF. I podden berättar 36-åringen bla om den långa skadeperioden och att om det kommer ett nytt bakslag, med ljumsken, så lägger han skorna på hyllan. Men han berättar även om den senaste landslagssamlingen och boosten han fick av att åter kunna mäta sig med den svenska eliten, om att varje match kan vara den sista och om vikten av att släppa fram unga spelare.

Om hur man hanterar kritik och det, prestigelösa, samarbetet med Jörgen Lennartsson. Om den tunga vintern och målet att etablera HIF i Allsvenskan inom fem år…

Hela poddavsnittet hittar du via denna länken

Föregående inlägg Mattias Lindström: “Vi ska vinna serien så då vill vi ju spela vårt sätt att spela Fotboll”
Nästa inlägg J-Södra – HIF “En jämn match utan riktigt vassa målchanser”