Amiens lånade under föregående säsong in Emil Krafth från Bologna, högerbacken bekräftar nu själv att klubben köper in honom.

Emil har varit gjuten i elvan i den franska klubben Amiens under året och nu köper alltså klubben loss honom men Emil är inte i Amiens för att stanna. I en intervju med Fotbollskanalen säger Emil att klubben köper loss honom men att han inte har för avsikt att stanna och detta är något den franska klubben är med på. Istället köper man loss honom för att kunna tjäna pengar på högerbacken. Detta är något som Emil själv var tydlig med när han kom till den franska ligan.

Nu återstår det att se vart landslagsbacken, som spelade i HIF mellan 2012-2015, hamnar.

Föregående inlägg HIFare i världen- Proffskoll
Nästa inlägg ”Har du en lika fet plånbok som du har HIF-hjärta så ställ dig i kön”