”Almeida verkar tro att vi är på Sparesa”

130811 Fotboll, allsvenskan, Helsingborg - Norrköping: En smäll som kändes i guldstriden, Pär Hansson, målvakt, Helsingborg, i den allsvenska matchen mellan Helsingborg och Norrköping. © Bildbyrån - 64378 - Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN

HIF kör intensivt i sina egna kanaler och HD har skickat ner Tomas Nilsson! AOH vill inte vara sämre utan har gått ett steg längre – vi har en ”spion” truppen…

Pär Hansson tvekade inte en sekund när han fick frågan: – ”Klart vi fixar ihop något, jag ska nog se till att grabbarna får bjuda till lite”

Så här kommer ”Hanssons rapport” från de första dagarna av träningslägret på Mallorca:

Resdagen började bra. Inga förseningar på vägen mot Kastrup. Efter tre timmars flygning landade vi på kvällen nere på ön.

Kalle Joelssons väska däremot försvunnen på vägen. Inga skor, inga handskar med. Tur att jag är så snäll så han får låna av mig? vi hoppas väskan dyker upp snart.

Mattias Almeida verkar tro att vi är på sparesa men efter några intensiva pass så… Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN 

Torsdagen började med en god frukost på hotel Feliz. Mattias Almeida verkade tro att vi är på sparesa då han dök upp i badrock?

Vi är ju här för att svetsa samman gänget och träna fotboll. För min egen del så blir dock lägret inte riktigt vad jag hoppats på – rent fotbollsmässigt det vill säga. Min målsättning har hela tiden varit att kunna vara redo till den Allsvenska premiären. Allt har egentligen gått väldigt bra tills vi höjde intensiteten, under förra veckan, och jag drabbades av ett bakslag. Har kanske varit lite naiv i min målsättning att kunna komma tillbaka i tid. Tyvärr är det nog bara att inse att det får ta den tid det tar och jag istället får fokusera på rehab samt att stötta Kalle. Tålamod är dock inte riktigt min starkaste gren så humöret är kanske inte helt på topp.

Övriga gänget har dock kunnat köra fullt ut och två fotbollspass senare var det ett gäng trötta spelare som slog sig ner framför Rögle-Djurgården på tv. Stark vinst av Rögle som nog kan knipa den där slutspelsplatsen efter en grym vår.

Fredagen bjöd åter på fint väder. Ett bra fotbollspass på förmiddagen följdes upp av en ledig eftermiddag. Vad passar då bättre än att ta sig ner i hamnen och dricka kaffe (mest titta på båtar ?). En del valde att slappade på hotellet och några spelare tog sig ner på stan för att utforska Palma lite mer ingående

Pär Hansson och målvaktstränare Sven Andersson under gårdagens träning på La Ciutat Esportiva Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN 

Kvällen avslutades med en frågequiz men någon vidare tävling blev det ju knappast.  Laget med Johan, Holger, Lino, Abubakari, Farnerud och undertecknad vann tämligen enkelt.. gammal är äldst brukar det ju heta. Fast det är klart…PeOs lag kom sist så…?

Ha en fin lördag kära supportar. Själv väntar lägrets enda träningsmatch och sen ska vi iväg och se på fotboll. Det är Real Mallorca som tar emot Real Oviedo på Iberostar Stadium.

Vi hörs snart igen! Soliga hälsningar från Pär och resten av gänget på Mallis

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*