Det dök upp ett nytt ansikte på dagens A-lags träning på Olympiafältet. AlltOmHIF kan nu avslöja att det handlar om 24-årige Daniel Krutzen från Belgien.

Krutzen fostrades i Genks akademi men kommer närmast från det Kanadensiska laget FC Forge, klubben som för de flesta HIF:are kanske känns igen som klubben där Alex Achinioti Jönsson numera spelar. Under sin tid i Kanada har Krutzen fått goda vitsord och bedöms vara en av de starkaste backarna i den Kanadensiska ligan.

Krutzen, som både är mittback och vänsterback spenderade efter sin tid i Genks Akademi två år vid University at Albany. Med sina två år för “The Great Danes” i bagaget gick resan sedan vidare till Reading United i det Amerikanska Ligasystemet innan hans vägar som sagt korsades med Achinioti Jönsson i FC Forge 2019 där han också ledde hela den Kanadensiska ligan i bollvinster .

Min Twitter: AnthonyThrn

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Föregående inlägg Ännu en fd HIFare till Hammarby
Nästa inlägg Allsvensk försvarare på HIFs radar