Allt Om HIF avslöjar: Belgisk försvarare tränar med HIF

Det dök upp ett nytt ansikte på dagens A-lags träning på Olympiafältet. AlltOmHIF kan nu avslöja att det handlar om 24-årige Daniel Krutzen från Belgien.

Krutzen fostrades i Genks akademi men kommer närmast från det Kanadensiska laget FC Forge, klubben som för de flesta HIF:are kanske känns igen som klubben där Alex Achinioti Jönsson numera spelar. Under sin tid i Kanada har Krutzen fått goda vitsord och bedöms vara en av de starkaste backarna i den Kanadensiska ligan.

Krutzen, som både är mittback och vänsterback spenderade efter sin tid i Genks Akademi två år vid University at Albany. Med sina två år för “The Great Danes” i bagaget gick resan sedan vidare till Reading United i det Amerikanska Ligasystemet innan hans vägar som sagt korsades med Achinioti Jönsson i FC Forge 2019 där han också ledde hela den Kanadensiska ligan i bollvinster .

Med tanke på Krutzens position är det inte en allt för vågad gissning att HIF kanske ser om den 24-årige belgaren kan vara ersättaren till Martin Olsson om han nu bestämmer sig för att inte fortsätta i klubben

 

Min Twitter: AnthonyThrn

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

 

1 trackback/pingback

  1. Ingen Krutzen i HIF – Allt Om HIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*