Allt Om HIF är tillbaka!

Efter drygt 11 månader i “radioskugga” är Allt Om HIF tillbaka – om än i en nygammal form!

2009 startade AOH som en ren blogg. Allt eftersom åren gick så ökade såväl utbud som medarbetare och man fann “sin roll” i sfären kring HIF med full bevakning av såväl A-lag som ungdomslagen. Trots att sidan drevs på ideal basis så hade man som mest sex medarbetar som varje vecka fokuserad på att lämna i från sig så mycket nyheter och information kring klubben som bara var möjligt.

2015 stod en hel drös medarbetare redo att ta sig an ännu en säsongen men allt eftersom tiden gick så försvann såväl skribenter som engagemang iväg på andra uppdrag. Samtidigt styrde klubben själv upp sin medieavdelning och började uppmärksamma många av de område som AOH tidigare varit ensamma om att bevaka. I början av 2016 kändes det som att varken tid, medarbetare eller behovet av sida längre fanns och man valde då att “pausa” sidan på obestämd tid.

testlogo3

Under månaderna som gått så har man istället kunnat följa AOH på bla twitter men samtidigt har lusten att få dela med sig av tankar och funderingar, kring klubben, ständigt gjort sig påmind. Vid något tillfälle valde man även att publicera krönikor men då i samarbete med bla Svenska Fans.

Man säger att en drake lyfter i motvind och samtidigt som klubben går igenom en av sina tuffaste, sportsliga och ekonomiska, säsonger på många år så har lusten, och behovet, av att väcka sidan till liv igen bara ökat. Samtidigt behövs ett oberoende forum för ett antal skribenter att få skriva av sig och dela med sig om sina tankar om och kring Världens Vackraste Förening.

Dock väljer vi nu att göra detta i sidans ursprungliga form dvs som en blogg. Det blir inga fler matchrapporter, inför genomgångar eller spelarbetyg utan här får man i fortsättningen nöja sig med tankar och funderingar i form av text och bild. Dock är det givetvis dumt att utesluta något och var detta slutar (och i vilket format) återstår att se.

Första inlägget kommer under morgondagen och sen hoppas vi att det skall rulla på i fortsättningen. Har du själv HIF i ditt hjärta och är intresserad av att få en text publicerad så är du välkommen att kontakta oss på Allt Om HIF

Vi hoppas att du fortsätter följa oss i våra olika sociala medier och, det viktigaste av allt, att vi alla ses på Olympia!

Martin Klinteberg BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*