Allt har sin tid

För fyra säsonger sedan var vi ett antal skribenter som skulle hjälpa HIF1907 att leverera artiklar, krönikor mm. När han fick ett erbjudande från Nyheter24 så stod vi plötsligt utan sida att skriva på. Men skam den som ger sig. Vi startade AlltOmHIF. 

Under dessa fyra säsonger har det självklart gått upp och ned och kvar från allra första året finns egentligen bara en programpunkt, nämligen Reflektionen som Fredrik Ymer så väl har gjort. Under åren har skribenter kommit och gått och nu är det min tur att gå. Inför 2013 kommer AlltOmHIF att utvecklas än mer och det kommer att krävas större insatser för var och en och med min personliga situation så tror jag inte att jag kommer att hinna med att leverera det som rimligen krävs från sidan och i och med tillströmningen av nya skribenter så känns det som att det är läge att luta sig tillbaka och låta det yngre gardet ta över.

AlltOmHIF står inte och faller med enskilda personer (även om Fredrik Ymer som webmaster drar ett djäkla tungt lass) och jag är övertygad om att den nya satsningen kommer att tilltala alla oss som kommer att besöka sidan frekvent. För HIF:are, det slutar man ju som bekant aldrig att bli.

Min sista insats på sidan kommer att bli en sammanfattning av Europaspelet och även om det redan är över kommer denna sammanfattning efter matchen mot Twente den 6 december. Fram tills dess ska jag hålla mig borta från allt vad fotboll och HIF heter. Den här hösten har varit fruktansvärt intensiv och jag har förståelse för spelare som blandar i prestationerna då jag själv är helt utmattad och då är det bara tangenterna jag motionerar på!

Ha det så bra och jag önskar övriga på AlltOmHIF lycka till i fortsättningen.

 

 

Leif Karlsson

2 kommentarer

  1. Jag bockar & bugar för många intressanta artiklar samt särkilt förklaringar till alla (dessvärre) relevanta domarsituationer som varit på tapeten i år, och ser fram emot sista artikeln efter Twentematchen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*