Allsvenska notiser – Celik tränar med GAIS

Ni vet hur det ligger till med Mervan Celik. Han lämnade det sjunkande skeppet i Glasgow och under onsdagen skrev jag att Celik hade varit en bra värvning för HIF. På måndag börjar Celik träna med GAIS.

I veckan blev det känt att Mervan Celik lämnar Glasgow Rangers efter bara några månader i klubben. U21-landslagsmanenn var inte beredd att sänka sin lön i klubben och har nu återvänt till Sverige i väntan på nya alternativ.

Många skanoínaviska klubbar – däribland tre Allsvenska klubba – har hört av sig till Celiks agent Hassan Cetinkaya för att få till en affär. Idag blev det klart att mittfältaren kommer att träna med sin gamla klubb Gais från och med på måndag.

“Enligt en överenskommelse som gjordes under fredagen kommer Mervan, som nyligen bröt kontraktet med krisdrabbade Glasgow Rangers, att träna med GAIS den närmsta tiden. Var Mervan kommer att spela under 2012 är inte bestämt, men han har i sina samtal med klubben klart uttryckt att GAIS är det enda lag i Skandinavien han kan tänka sig att spela för”, skriver klubben på sin hemsida.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*