Åk till Hannover med AOH

Har ni inte bestämt Er för att åka till Hannover än och stötta vårt HIF i Europa-League? Då är det hög tid nu! Vi har några platser kvar i vår direktbuss till Hannover! 

Här har du lite info om AOH-bussen: 

01.00 Ängelholm Shell vid McDonalds E6

01.30 Höganäs Stadshuset

02.00 Helsingborg, The Tivoli

02.40 Lund, Busstationen vid Lund C

03.15 Malmö, Busshållplatsen vid Malmö C längs med Norra Vallgatan.

Vi beräknas att nå Hannover vid 10-tiden på förmiddagen vilket ger er gott om tid för lite shopping , sightseeing och kanske en eller annan öl i staden innan matchen börjar klockan 21.00. En liten förändring i schemat har skett, bussen kommer att avgå inifrån centrala Hannover och ut till arenan vid 19.30 tiden-exakt tid meddelas under nedfärden-och det är ju bra för er som handlat på er en massa saker ni inte vill bära med er. Men det går lika bra att ta sig ut till arenan för egen maskin med den utmärkta lokaltrafiken eller till fots.

Avfärd tillbaka till Sverige beräknas att bli cirka 23.30, en halvtimme efter matchslut och vi beräknas att nå Malmö som första stopp vid 06.00 den 9 november.

På bussen kommer det att finnas lite HIF relaterad underhållning samt dryck och snacks till försäljning.

För att säkra er plats på denna resa med HIF ut i Europa så betalar ni in 850:- per resenär till Bankgiro 5212-1597 Conventia absolut senast 2012-10-28 då antalet platser är begränsat och väntar du för länge riskerar du att bli utan plats. I så fall återbetalas pengarna under första veckan i November. Samma sak sker om resan av olika anledningar inte blir av.

Häng med, stötta HIF i Europa Legue!

När du betalat in pengarna så skickar du ett mail till hifbussen@yahoo.se där du uppger namn och födelsedata på alla resenärer som bokningen avser.

Trevlig Resa!

2 kommentarer

  1. Alex: du kan bara köpa matchbiljetten i Olympiashopen. Du kan dock maila dem om du inte bor i Hbg så kan de skicka hem biljetten för en extra kostnad av 50 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*