83 dagar kvar

Då är det dags att plocka fram den stora nedräkningsklockan. Det är idag 83 dagar kvar till Allsvenskan 2011 sparkar igång för HIF’s del.

Sillysurret surrar vidare. Trots att det är en mager Silly-Season poppar det upp lite smått och gott. Förutom det stående surret,  Santos, så ryktas det nu om en ny brasse; Rafael Costa.
Vad som händer med Porcellis är fortfarande inte klart, men det är troligt att han inte kommer spela mer för HIF framöver. När Joel kommer skriva på för Udinese är fortfarande inte heller klart.

Det är många som tror sig veta, men få som vet något…

***

Allt Om HIF lever kvar, det var en del som trodde AOH skulle bli en dagslända, men då har vi nu bevisat motsatsen då vi går in på vår tredje säsong samt tackat nej till att bli uppköpta…

***

På tal om HIF-bloggar så har det poppat upp två nya; Sektion 38 och Tankar Om HIF. Vi välkomnar naturligtvis dessa två på HIF-himlen och hoppas de orkar hela vägen….det är ett tufft jobb att köra solo.

***

Det är en hyfsat tuff inledning HIF har på Allsvenskan 2011. Vi börjar borta mot Mjällby sedan följer kopplet med Elfsborg hemma, Göteborg borta, Syrianska hemma, Örebro borta och Häcken hemma innan vi kan “koppla av” med Gefle på Olympia.

***

Vad hände/händer med Lantz egentligen? Hittar han en klubb som ska kunna ge honom ett SM-guld? Själv har jag hela tiden varit bergsäker på att han skulle cykla ner till grusplan i Landskrona och träna med Henkes killar. Nu är jag mer osäker.

Det har nämligen smugit in sig en liten känsla för att Herr Gerhardsson uppe i Göteborg börjar bygga ett stabilare Häcken? Spelare som Dioh Williams, George Mourrad, Alvaro Santos (även här…) vittnar på att det finns en stor vilja att slå sig in bland topplagen på allvar. Kan man dessutom spetsa mittfältet med en Lantz, då har man kanske något på gång?

Vad tror du? Diskutera vidare

1 kommentar

  1. Bättre med tuff start än att vaggas in i falsk säkerhet med några “lätta” vinster i början – dessutom har vi ju bra statistik mot alla lagen (förutom ÖSK & Syrianska förstås) så känns bara inspirerande och det är jag övertygad om att Conny & Co också tycker!!

    Ang. Lantz så visst har Häcken kosingen (till skillnad från BOIS eller Mjällby) men frågan är om det finns någon klubb inom pendlingsavstånd (och det tar ju ett tag att köra till Götet) som vill ha en kille med max 1-2 år till inom elitfotbollen, även om han hävdar motsatsen själv och spär på med 2 år till, men killen har ju haft en diger skadelista sen återkomsten till Svensk Elitfotboll – skulle därav inte bli förvånad om det slutar med att han lirar divison 2 med Högaborg och säljer kläder eller kan Lantz tänka sig komma tillbaks med kepsen i handen och knacka på Olympias portar ifall nu Jespers erbjudande kvarstår??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*