Martina Simberg: “Vi vill ge en inblick i HIF”

Martina Simberg, programledare Studio 19:07
Martina Simberg, programledare Studio 19:07
Martina Simberg, programledare Studio 19:07

Ni har väl inte missat “Studio 19:07”? För ett tag sedan inledde HIF-media en ny satsning för att ge alla oss med ett intresse för klubben lite mer insyn. Vi träffade programledaren, Martina Simberg, för en snabb frågestund om programmet. 

Ni har en ny satsning med HIF-TV, berätta?

Programmet heter studio 19:07 och är ett veckoprogram. Programmet omfattar hela organisationen och är tänkt att ge en inblick av HIF, som ju är mycket mer än bara A-laget som är det som alltid syns utåt. Det kommer ett nytt avsnitt varje vecka och läggs ut på torsdagar 19:07, om torsdag inte är en matchdag.

Vad har ni fått för recensioner av det?

Vi har fått bra feedback såväl internt som externt.

Vems idé var det att göra något nytt?

Vi som arbetar med HIF-media har tillsammans arbetat fram idén, som ju påminner om ”Klubb-TV” som sändes på kanal Lokal Skåne för många år sedan. Det var där jag gjorde min debut som programledare, så detta är förhoppningsvis en bättre version av det.

Och vad är din roll i det hela?

Jag är programledare men är också med och planerar programmen. Det är jag tillsammans med Tuan Nguyen som arbetar med programmet. Det först ständigt en dialog om nya idéer.

Vad kan vi se fram emot att se under året?

Vi har många idéer och vill bland annat ge en inblick i hur ungdomsverksamheten bedrivs. Vi hoppas kunna ge en inblick i förberedelserna under en matchdag, för såväl spelare som alla de människor som är involverade under en match på Olympia. Vi har planer på att följa tränarparet och spelarna under ”en dag på jobbet” och även följa supportrar på läktaren. Vi har massor med kul idéer.

Avslutningsvis, var hittar man avsnitten?

Programmet går att se på HIF.se och länkas till i diverse sociala medier.

bbl_jimmy_fors

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*