Walid Atta nöjd med tränarteamet

En bra fjolårssäsong för Walid Atta avslutades med en mycket märklig utvisning i Europa League. Nu försäsongsladdar han för att återigen styra Helsingborgs försvar. Den här gången med ny tränare eftersom Roar Hansen tagit över HIF. – Han är tydlig, vet vad han vill. En stark karaktär, säger Walid Atta till Matchdax.

Atta_A
Foto: SvFF

Efter en kort proffssejour återvände Walid Atta i fjol till svensk fotboll. Det blev Helsingborg för mittbacken, som gjorde en mycket bra debutsäsong för HIF. Men det räckte inte till landslagets januariturné.
– Det hade varit kul att vara med. Om jag borde varit med? Det får du fråga andra om, men tyvärr kom jag inte med så det är bara att jobba på.

Atta får jobba på under en ny tränare. Östers succétränare från förra året, Roar Hansen, har inför årets säsong tagit över rodret som HIF:s huvudtränare.
– Hela ledarteamet känns bra. Roar är en stark karaktär som vet vad han vill. Han kan ryta till och kräver verkligen av dig att du gör ditt jobb, förklarar Atta för Matchdax.se

Helsingborg är inne i en intensiv period med hård träning.
– Vi kör stenhårt, det är mycket träningar och så. Men snart är det träningsläger i Portugal och sen är det inte långt kvar till Svenska Cupen börjar med tävlingsmatcher så det känns som en kortare försäsong än vanligt.

Walid Atta är nöjd över att HIF har i stort sett intakt trupp.
– Förutom Djurdjic har vi i stort sett samma trupp, vilket är bra. Kontinuitet behövs om man ska bygga något bra. Kanske kommer det in någon förstärkning till också, men vi har ett bra lag redan nu, avslutar Atta till Matchdax.

1 kommentar

  1. Bra men bättre kan det & måste det klart bli vad gäller anfallsbesättningen – Atta var ju målfarlig i fjor så kanske läge likt Piter Esberg att göra en flytt fast denna gång i andra riktningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*