Vi behöver er hjälp…

Foto: Pär Olert / BILDBYRÅN

2020 närmar sig med stormsteg och vi, på AOH, har beslutat oss för att fortsätta ge er matchrapporter, intervjuer, nyheter och historiska tillbakablickar även under det kommande året. Men då ambitionsnivån är hög och förutsättningarna för att kunna driva en rent ideéll sajt krympt avsevärt så vänder vi oss nu till alla våra läsare med en vädjan…

Över 310 000 besökare, hittills, under 2019 får oss nästan att rodna. Målsättningen, sedan starten, har inte bara varit att försöka leverera så intressanta och frekventa texter som möjligt utan, givetvis, även försöka få sajten att växa så mycket som möjligt. För någon månad sedan så skickade vi ut den 4000:e texten på vår sajt så visst är det ändå med en viss stolthet som vi känner att vi, numera, etablerat oss som en naturlig del i många HIF-supportrars vardag. Men det kostar på…

Vi får ett allt tuffare klimat i sociala medier men här har AOH ändå alltid försökt hålla en schysst och acceptabel nivå även om vi skribenter, precis som ni läsare, också styrs av känslor. I perioder har vi dessutom känt oss själva mindre intressanta då både HD, och gänget på Svenska Fans, gör ett riktigt bra jobb. Då har vi ändå försökt hitta vår väg att gå med mycket historiska tillbakablickar och genom att aldrig släppa taget om de spelare som någon gång fått äran att dra på sig den röda tröjan.

Själv har jag hållit i spakarna under de senaste fem åren och det har jag gjort med glädje och stolthet med tanke på den respons vi fått. Men otaliga är ändå de timmar som jag och de övriga skribenterna lagt på att leverera texter och ”alltid vara uppkopplade” Emellanåt så tvivlar man på om det är värt det då det innebär att man åsidosätter en del andra viktiga beståndsdelar i livet men det har ju varit så förbannat roligt. Dessutom har ambitionen aldrig varit att göra något halvhjärtat utan går man in i AOH så gör man det med 100%-igt engagemang. Men emellanåt har man verkligen saknat att kunna gå till Olympia som en ”vanlig supporter” utan en ständigt jakt på texter, scoop och bilder.

Missförstå mig nu inte utan AOH har verkligen gett mig/oss några av de roligaste, och mest spännande, fotbollsåren i våra liv. En period i mitt liv som jag aldrig någonsin skulle vilja vara utan. Inför 2020 står vi dock inför ett vägval då kostnaderna, för att kunna driva sajten, drar i väg och nu är det inte längre möjligt att kunna betala våra omkostnader från egen ficka. Det är därför vi tvingas vända oss till alla er läsare med förhoppning om att ni är beredda att hjälpa oss under den kommande säsongen.

Genom åren har vi varit snett på det vid några tillfällen då orken trutit men då har ert stöd, och engagemang, åter gett oss energi att köra på ett tag till. I våras var vi också illa ute men då handlade det om bötesbelopp för otillåten bildanvändning. Även den gången visade våra läsare sin uppskattning och vi fick ihop de medel som krävdes för att betala och köra vidare. Den senaste tiden har vi kontaktat diverse samarbetspartners för att kunna skapa en så tydlig, ekonomisk, bild av vad som väntar oss inför 2020.

För att kunna rulla ut sajten den 1 Januari så kommer vi behöva få in ca 18000 kronor. Detta innebär inte att vi tjänar några pengar på vårt skrivande utan enbart för att täcka de utgifter/avgifter som skall betalas för att få tillgång till domänen, webbsidan och det avtal som vi åter ämnar skriva med Bildbyrån. För att få in dessa pengar så kommer vi, med start idag, påbörja en swishkampanj där vi kommer flagga för när vi nått upp till den aktuella summan. Alla personer som bidrar, oavsett belopp, kommer, veckovis, att presenteras på vår sajt (utan att vi nämner storleken på bidraget) och skulle det vara så att vi INTE når upp till den fastställda summan, innan året slut, så kommer vi istället skänka de inkomna pengarna till HIFs satsning på dam- och flickfotboll inför 2020.

Givetvis finns där andra vägar att gå om man, som företag, är intresserad av att gå in som sponsor till sajten. Då kontaktar man bara oss via denna länken. Det finns möjlighet att synas via en fast plats på sidan eller som avsändare till något av våra stående inslag under året.

Ert bidrag, oavsett storlek, swishar ni till 0703890866 och noterar AOH i meddelandefönstret.

Stort tack för er hjälp/förståelse så hoppas vi att få bjuda er på ännu flera läsvärda texter och uppslag under den kommande säsongen

Martin med skribenter

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*