“Vem ska man tro på, tro på, tro på när…”

“Du ska ta det som skrivs i kvällspressen med en nypa salt!” – Så sades det förr (pre-internet). Och det är väl något som gäller fortfarande, men numera bör man även ha en stor saltkvarn till hands då man läser det som skrivs på nätet.

Silly Season är ett begrepp, som följs slaviskt av de mest sensationslystna. Och skulle det vara stiltje, finns det alltid någon som planterar något för att göra det än mer spännande.

Den senaste tiden har det florerat rykten om bland annat May Mahlangu. Och mitt under värsta hetsen blev vi matade på internet med diverse skärmdumpar som sades vara konversationer mellan olika personer och huvudpersonen själv.

Bg8zFjQCUAAD2Dn
Bilden är plockad från internet, Twitter.

Det senaste i raden av, i mitt tycke, idiotiska påhitt är detta;
HAHAHAHAHA! Jag och en polare som heter Olle har precis gjort det sjukaste. I lördags ringde vi till Jesper Jansson, Helsingborgs IF´s sportchef och påstod oss vara Chris Klein (President of Los Angeles Galaxy), numret vi ringde från var amerikanskt. Vi snackade med honom i 5 minuter och sa till honom att vi skulle droppa ett bud på Pär Hansson, och nu två dagar efter har vi ringt och tipsat aftonbladet och expressen om att samtal förekommit mellan LA Galaxy och Jesper Jansson. Och då har journalister ringt till jesper jansson och han har “inga kommentarer” till det. Hahahaahahahaha , blåst både aftonbladet, expressen och helsingborg haha! Och nu ska Olle och jag få ersättning för tipset till aftonbladet och expressen.

En del ser en viss humor i det hela. Och visst, totalt humorbefriad är jag inte. Men tyvärr blir det ju en spin-off effekt på sådant, för vem ska man tro på, tro på när allt som står på nätet bör läsas med en stor grabbnäve salt…

bbl_fredrik_ymer

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*