Uppryckning och självrannsakan

Jag har full förståelse för att man kan bli frustrerad och osäker då man som anställd inte vet om man får behålla sin anställning. Jag har full förståelse för att denna frustration och osäkerhet får en till att säga/göra saker som man normalt inte skulle säga/göra.

Men då saker och ting drabbar din arbetsgivare negativt och sätter dina arbetskamrater i konstig sits, då gäller det att göra en rejäl uppryckning och fundera på var man har sin lojalitet.

Jag är väl kanske inte i detta läget ensam om min besvikelse som supporter. Besvikelsen riktas mot en av de absolut bästa spelarna och en av de som bidragit till att min/vår klubb har den position som de har idag. Men i grund och botten ligger min lojalitet som supporter hos föreningen inte hos den enskilde spelaren.

Så snälla Marcus! Det är dags för en uppryckning nu! Oavsett hur mycket sanning det finns i dessa artiklarna från olika media som vi kan läsa var och varannan dag, så är det kanske läge för att låta bli att svara på frågor innan det skadar vår förening (ännu) mer. (Det sorgliga i det hela är ju att du själv får mest skit, oavsett hur mycket skit du kastar på andra. Domare Hansson till exempel).
I just det ärendet är det sandlådenivå… Man tar inte och kastar ur sig “förolämpningar” till domaren efter matchen, framför allt inte då man fått rött kort för våldsam tackling. I en position som lagkapten dessutom!
Självrannsakan, tack!

***

Till något helt annat. Sluta tveka, sluta vela! Ta nu chansen att följa med upp till Göteborg på söndag med SEGERTÅGET! Se till att lyfta fram vårt HIF till tre välbehövliga poäng, så vi slipper se de baby-blå från Malmö segla förbi oss i serieledningen! Har du inte bokat din biljett till SEGERTÅGET så gör det här!

Själv är jag dock inte på plats i Göteborg (jajaja, jag vet…hur svagt som helst!), då jag kommer befinna mig i Manchester. Men förhoppningsvis så löser det sig där borta, så att man kan se matchen på tv i alla fall!

***

Kommer vi fortfarande vara serie-serie-serieledare på söndagkväll? Svaret på det är givet!

1 kommentar

  1. Instämmer till fullo med dina tankar, det får konsekevenser för laget i en situation där stabiliteten behövs! Vi har bra spelare på bänken men vi har inte fler exemplar av Lantz kvalitet. Jag är mycket besviken på hans agerande/inställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*