Twente-HIF, klart du ska med!

Det var en bitter förlust i Hannover på planen men en i övrigt lyckad resa så vi siktar nu på att arrangera en resa till matchen mot Twente den 6 December. Har vi riktig otur kan det ju vara sista chansen att se HIF ute i Europa på lång tid?

Men vi ska inte måla fan på väggen och jag är övertygad om att vi vinner cupen till våren och blir historiska genom att bärga 3 raka cup-titlar. 

Bussen ner till matchen mot Twente, som spelar i staden Enschede beräknas lämna Helsingborg 01,00 den 6/12-2012, Via Lund 01,40 och Malmö 02,00 så når vi Enschede vid 12-tiden och väl på plats så kommer ni att kunna njuta av vad staden har att erbjuda inklusive en och annan Grolsch öl.

I anslutning till matchens slut så vänder vi norrut igen och när vi kommer till Puttgarden vid 06,00 på morgonen väcker vi personalen i Bordershopen och investerar i lite drycker och godis till julen under 1 timme.

Vi beräknar att vara tillbaka i Malmö vid 09,30, Lund 09,50 och Helsingborg 10,30.

Priset för resan är 1 000 Kronor som du sätter in på Bankgiro 5212-1597 Conventia, senast den 30 november 2012. Det är viktigt att du anmäler dig och betalar i tid, det var många som inte kom med till Hannover för att de anmälde sig sista dagarna innan avfärd och då hade vi inte möjligheter att skaffa fram platser till alla som ville med. Så betala in pengarna snarast och anmäl dig direkt på hifbussen@yahoo.se, ange resenärernas namn, ålder och önskad påstigningsort i mailet.

Skulle resan med stor buss inte bli av på grund av för få anmälda så kommer det att plockas fram ett alternativ som ni i så fall får ta ställning till om ni vill med eller inte.

 

1 kommentar

1 trackback/pingback

  1. Biljetter till FC Twente – HIF | | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*