Träningsrapport 9/6: “Han fick en hårtork”

Dagens Träningsrapport kommer från ett varmt Olympiafält där en av våra landslagsspelare fick en rejäl skopa från tränarhåll…

Saknades Gjorde: Ravy Tsouka, Andreas Granqvist, Jakob Voelkerling Persson, Vladislav Kreida, Victor Göransson, Anthony Van Den Hurk.

Med från U19 var Lucas Larsen och Ervin Gigovic.

Marcus Linnér skötte som vanligt uppvärmningen. Mattias Lindström satte efter detta upp en övning där man satte två mål med ryggen mot varandra. Man delade upp truppen i tre lag och syftet var här att inom ett lag kombinera på en touch på en komprimerad yta mot två inlöpande försvarsspelare från ett annat av de tre lagen. Vid mål fick man stanna kvar, vid miss fick man försvara det andra målet med två spelare, något som sedan blev tre spelare. Det såg sädär ut till en början, men blev bättre ju längre övningen fortled.

Man spenderade resten av träningen med smålags spel 4 mot 4. Lagen var som följer: 

Lag Gul: Benjamin Acquah, Wilhelm Loeper, Alhaji Gero, Charlie Weberg

Lag Blå: Ervin Gigovic, Noel Mbo, Brandur Hendriksson, Max Svensson, Lucas Larsen (En Vilade varje match)

Lag Vit: Viktor Lundberg, Assad Al Hamlawi, Bödvar Bödvarsson, Emil Hellman.

Lag Orange: Dennis Olsson, Adam Kaied, Rasmus Jönsson, Andreas Landgren.

Spelet såg halvtaskigt ut. Tempot var okej, men det bjöds på ganska många misstag. Ett par fina aktioner men överlag såg det sådär ut. Casper Widell fick nästan direkt en smäll mot foten och såg därefter på från sidan.

Efter ungefär halva träningen gav Jörgen Lennartsson Brandur Hendriksson en ganska rejäl hårtork. Det fick då vara slut på gnället om en utebliven frispark i hans mening och Jörgen påminde Brandur om att han inte var med landslaget längre. Faktiskt en av få gånger jag har sett Jörgen Lennartsson reagera på det sättet mot en ensam spelare.

Man varvade smålagsspelet med att Marcus Linnér fick spelarna köra ett par ruscher.  Spelet blev bättre fram emot slutet, men det såg fortsatt hafsigt ut. 

Man avslutade träningen efter lite mer än en timme och 30 minuter. 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*