Träningsrapport 21/5: “Fortsatt tveksamt men testar imorgon”

200719 Helsingborgs Anthony van den Hurk deppar under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Falkenberg och Helsingborg den 19 juli 2020 i Falkenberg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / CS0029

Dagens träningsrapport kommer inifrån ett soligt Olympia där ovissheten, över Hurkens medverkan, fortfarande gnager…

Saknades gjorde: Jakob Voelkerling Persson, Brandur Hendriksson, Andreas Landgren, Victor Göransson och Dennis Olsson.

Jakob Voelkerling Persson och Dennis Olsson såg på från sidan.

Med från U19 var: Ervin Gigovic, Adam Kaied och Leo Jansson.

Som vanligt inleddes träningen med en uppvärmning under ledning av Marcus Linnér. Därefter gjorde man ett par simpla övningar med boll, något som varvades med en del stretching.

Man spenderade sedan en stund med större variant på kvadraten. Bolltempot var stundtals högt, men detta varvades också med en del misstag.

Anthony Van Den Hurk, som är på väg tillbaka från den bristning i låret han ådrog sig mot AFC, var med under denna övning men spenderade resten av träningen med att köra ruscher med Marcus Linnér.

Assisterande tränare Mattias Lindström meddelar att man ska låta Van Den Hurk testa att träna för fullt imorgon, för att sedan ta beslut om matchen mot GAIS. Det är därför fortsatt tveksamt om Anthony Deltar i matchen mot GAIS på Söndag, trots de positiva besked som spridits i andra medier under veckan.

Andreas Granqvist tränade dock hela träningen.

Man spenderade resten av träningen med öva på sitt försvarsspel, och spelade därför Åtta utespelare mot Nio. Det såg helt okej ut och man kontrade på ett ganska fint sätt.

Till sist övade ett antal spelare frisparkar. Antagligen därför att man nu saknar sin normala Frisparksskytt i form av Brandur Hendriksson. Här var Vladislav Kreida och Wilhelm Loeper hetast. Dock ska det sägas att Wilhelm Loeper hade betydligt mer kraft i sina frisparkar.

Dagens träning var hyfsat lätt och avslutades efter lite mer än en timme.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*