Träningsrapport 12/5: “Det är 50/50”

210322 Anders Lindegaard, Alexander Nilsson och Kalle Joelsson under en träning med Helsingborg den 22 mars 2021 i Helsingborg. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / COP 240 / MA0036

Efter gårdagens U21-match så tränade delar av A-laget, under Onsdagen, i strålande solsken

Med på Träningen var: Kalle Joelsson, Alex Nilsson, Charlie Weberg, Wilhelm Loeper, Andreas Landgren, Rasmus Jönsson, Brandur Hendriksson, Ravy Tsouka, Bödvar Bödvarsson, Vladislav Kreida, Max Svensson, Viktor Lundberg och Anthony Van Den Hurk.

Som vanligt höll Marcus Linnér i uppvärmningen.

Anthony Van Den Hurk spenderade halva träningen tillsammans med Marcus Linnér i olika typer av ruscher, med och utan boll. Därefter klev han planenligt av. På vägen ut hälsade han att man kämpar hårt med att få honom spelklar, men att det är tight och att det är 50/50 om han spelar eller inte på Lördag. 

Man inledde dagens träning med en lättare passningsövning. Efter det spenderade man en stor del av dagens träning på att öva spelkombinationer och anfallsspel. Med detta menas olika sätt att hitta fram i banan, det vill säga inte endast genom inlägg. Till en början bestämde Jörgen Lennartsson hur kombinationerna skulle se ut, men la sedan över ansvaret på spelarna. Det såg faktiskt helt okej ut. Hyfsat tempo och med bra kombinationer. 

Resten av träningen spenderade man på smålagsspel på en yta lite mindre än halvplan. Lagen var som följer:

Lag Blå: Charlie Weberg, Wilhelm Loeper, Andreas Landgren, Rasmus Jönsson, Brandur Hendriksson.

Lag Grön: Ravy Tsouka, Bödvar Bödvarsson, Vladislav Kreida, Max Svensson, Viktor Lundberg.

Spelet var intensivt och mycket underhållande. Tävlingsinstinkten märktes på flera spelare. Flera fina kombinationer och högt tempo. Det hela slutade dock med vinst för det Blåa Laget.

En träning som överlag hade ett bra tempo avslutades efter runt En timme och 30 minuter.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*