Tipset omgång 7

Fem tecken rätt. Det börjar hända saker i tippningen! Dock inte något resultat rätt även om det var hyfsat nära (Halmstad tippat 2-0 blev 3-0 och HIF tippat 1-3 blev 0-3).

Nu är det dags för derbyomgång och Canal + visar känsla och väljer Elfsborg- Göteborg som sin match vilket gör att vi HIF:are i förskingringen får lita till PPV och var värre är även Björn Hedman om inte han nu är bortplockad.

 

Måndagen den 4 maj

Gefle- Örebro, 0- 2. ÖSK är vant vid långsamt konstgräs och kommer att fortsätta sin resa mot toppen i serien.

Djurgården- Gais 1- 1. Djurgården tar sin första poäng på ganska länge. Men det sitter hårt inne.

Elfsborg- Göteborg, 2- 1. Toppmatchen i denna omgång,  men därför inte automatiskt den mest intressanta. Anders Svensson avgör på frispark.

HIF- MFF 4- 1. Ja det är en dödssynd att tro för mycket på HIF, jag vet. Men det känns bra och till skillnad från de flesta tror jag att vi kan klara oss utan våra storstjärnor i en match. För ska det vara någon match där våra inhoppare/ungdomar ska kunna leverera är det just i denna.

Tisdagen den 5 maj

Två matcher spelas på tisdagen.

Trelleborg- AIK. 2- 1. AIK halkar sakta men säkert nedåt i tabellen och de lär hamna någonstans runt plats 6-8 i slutändan. TFF borde ligga högre än vad de gör men har haft svårt att föra matcher trots att de faktiskt har lag för att göra detta.

Häcken- Halmstad 0- 2. Ja tippa etta eller kryss. Sex omgångar har gått och jag har inte vid ett enda tillfälle fått rätt i ens tecknet i Häckens matcher…

Onsdagen den 6 maj

Hammarby- Kalmar, 2- 1. Kalmar fick lite andrum senast men på onsdag blir det ny förlust mot ett Hammarby som blandar och ger. Denna gång ger given en vinst.

Örgryte- Brommapojkarna, 1- 1. ÖIS tar ÄNTLIGEN en poäng. Det blir sannolikt inte så många av den varan men mot BP kontrar man hem en poäng i alla fall.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*