HIF slet sig till en 1-0 seger mot Vasalund. Här är mina betyg efter matchen.

Anders Lindegaard – 3.

Gör en bra match. Flera viktiga ingripanden.

Andreas Landgren – 2.

Godkänd. Jobbar och sliter men är omständing och inläggen behövs det skruva på.

Ravy Tsouka – 3.

Stabil och stark. Bra match.

Charlie Weberg – 3.

Studsar tillbaka från sist. Flera posivtiva intentioner och är stabil.

Bödvar Bödvarsson – 2.

Godkänd. Jobbar hårt men kommer fortsatt inte loss offensivt. Plus i kanten för grinigheten och viljan.

Wilhelm Loeper – 3.

Kämpar, sliter och jobbar. Fint pass fram till Karjalainen.

Rasmus Jönsson – 2.

Gör en godkänd insats på mitten och står för något framåt. Dock märks det att han inte är bekväm med det defensiva.

Brandur Hendriksson – 2.

Är ju spelskicklig och visar det men defensivt är det en helt annan spelare. Godkänd.

Benjamin Acquah – 2.

Blandar och ger. Förvisso ett par fina intentioner offensivt men står också för ett par missar. Visar dock en vilja att göra något annorlunda.

Anthony Van Den Hurk – 3.

Vinner mycket i luften och startar också anfallet fram till 1-0.  Han blir dock ofta alldeles för låg eller hamnar i andra ytor där han inte får utväxling framåt. Det måste jobbas bort.

Rasmus Karjalainen – 2.

Första halvlek såg ut som en repris av matchen i helgen. Seg, långsam och lyckades med väldigt lite. I andra halvlek började det dock hända lite mer och fick en helt annan offensiv presens. Snyggt mål.

Assad Al Hamlawi – 2.

Svår att betygsätta. Lyckades inte med mycket men å andra sidan var det ett svårt tillfälle att komma in i matchen när HIF i övrigt var extremt låga. Godkänd.

Adam Kaied – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Vladislav Kreida – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Dennis Olsson – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Stöd oss på Patreon så vi kan fortsätta vår täta bevakning av världens finaste förening!

Föregående inlägg Vasalund-HIF: Medioker insats, men tre tunga poäng
Nästa inlägg Thörn: “Inte bäst. Inte heller enkelt.”