Thörn: Matchbetyg efter matchen mot J Södra.

210427 Helsingborgs Andreas Granqvist efter fotbollsmatchen i Superettan mellan Jönköpings Södra och Helsingborg den 27 april 2021 i Huskvarna. Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / COP 258 / AX0023

HIF spelade 0-0 mot Jönköping Södra under Tisdagen. Här är mina betyg: 

 

Anders Lindegaard: 2. Fortsatt skakig med bollen. Tar dock som vanligt det han ska och är lite av en trygghet bakåt innan han klev av. Godkänd.

 

Andreas Landgren: 3. En av HIF:s bästa spelare idag. Drev på i offensiven, Vann boll och var väldigt trygg bakåt. Bra.

Ravy Tsouka: 3. Var bra idag. Inte bara i defensiven utan visade även vilja offensivt, även om det inte ledde till särskilt mycket.

Andreas Granqvist: 2. Visade upp sin stabilitet som vanligt innan han klev av. Hände dock inte så mycket i spelet med bollen. Godkänd.

Bödvar Bödvarsson: 2. Godkänd men inte så mycket mer. Vinner ett par bollar och gör det han ska men han måste börja få ut mer i det offensiva spelet.

210427 Helsingborgs Brandur Hendriksson Olsen deppar under fotbollsmatchen i Superettan mellan Jönköpings Södra och Helsingborg den 27 april 2021 i Huskvarna.
Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / COP 258 / AX0023

Brandur Hendriksson: 1. Var långt ifrån godkänd idag. Tappade mycket boll, slog många felpass och var enormt långsam. Måste bli bättre.

Vladislav Kreida: 3. Gör det bra idag. Slår ofta bollen på ett tillslag och vann en del boll. Kämpar hårt.

 

Viktor Lundberg: 2. Knappt godkänd. Gör en del bra med bollen och har ett par bra aktioner men det sker alltför sällan.

Rasmus Jönsson: 1. Underpresterar fortsatt. Omständig, tappar boll och får väldigt sällan ut någonting med sina aktioner. Det måste hända något nu.

Wilhelm Loeper: 3. Är fortsatt en ljusglimt i HIF:s offensiv. Kämpar också väldigt hårt i defensiven och vill ständigt något. Kanske ibland något omständig men står trots det för en bra insats idag.

 

Anthony Van Den Hurk: 2. Blev ofta för isolerad i dagens match, så klart inte hans fel men det blir ofta svårt att få ut hans maxpotential då. Kämpar hårt och vinner ett par frisparkar. På väg mot en trea.

 

Avbytare:

Kalle Joelsson: 3. Stark insats från bänken. Tog det han skulle och räddade kanske i och med det en poäng på slutet. Bra.

Charlie Weberg: 3. Riktigt bra insats. Vann boll, stark i spelet med boll och vasade mycket pondus. Ett par misstag i form men på det stora hela en väldigt bra insats.

Max Svensson: 1. Hände väldigt lite under sina 20 minuter och får inte alls ut något av sina spetsegenskaper för tillfället.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*