Tengryd lämnar HIF

Alexander Tengryd lämnar nu klubben Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Strax efter att Olof Mellberg kritat på för klubben valde HIF att förlänga kontraktet med den assisterande tränaren, Alexander Tengryd. Nu står det dock klart att 33-åringen väljer att bryta sitt kontrakt  i förtid

– Jag är såklart väldigt glad och tillfreds med förlängningen. Jag har varit i klubben länge, känner mig som en Helsingborgare, och HIFare, så jag ser en lång tid här framför mig.

Ja så lät det när 33-årige Tengryd kommenterade, det faktum, att han skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Men några månader senare står det nu klart att den assisterande tränaren, i förtid, väljer att bryta det kontrakt som sträckte sig över säsongen 2022.

Enligt klubben så har Tengryd, inför 2020, haft önskemål om att få lämna klubben. Något som nu klubben och Tengryd kommit överens om. I en intervju med HD förklarar den förre tränaren att han vill få utlopp för sin kompetens och ser den möjligheten större på annat håll.

Vi på AOH önskar Alex lycka till i framtiden och tackar samtidigt honom för de insatser han gjort för sajten under 2019

AOH drivs, i stor utsträckning,  på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*