Tack Henke!

Henrik Larsson gör ikväll sin sista match på internationell nivå när han springer ut på Råsunda mot Albanien. Henke har sedan fem matcher kvar av karriären, men jag undrar om det inte blir så att han avslutar på hemmaplan mot Djurgården, inte vill väl Larsson avsluta sin karriär på en plastmatta i Borås? Henrik Larsson, Sveriges intellegentaste fotbollsspelare någonsin och i kamp med Zlatan även den bästa. Precis som Presidenten så minns jag när jag såg Henke första gången i Söderettan och sedan i debuten för Sverige mot Finland, ikväll kommer jag följa honom i hans sista landskamp. Får vi se ett symboliskt byte i slutet av matchen där Henrik Larsson byts ut mot Marcus Berg? Inga höga odds på det…

****

Säsongen är i slutskedet här i Sverige ( När ska vi får höst-vår säsong?) men fokus när det gäller den mediala fokuseringen verkar redan riktad mot kommade säsong och det mesta kretsar kring tränare. Sverige ska ha ny, HIF ska ha ny. Djurgården, Malmö, Hammarby funderar på nya. ÖIS lär bli tvungna till att hitta en ny, kanske även Elfsborg ( tror Haglund är sugen på något nytt). Någon klubb jag glömt?

****

Vem väljer HIF? Låga odds på Roar Hansen…

****

Saknar ni träningsrapporter? Vad vill ni se mer av på AOH? Förslag på inslag, reportage eller tävlingar? Hör av dig till antingen vår mail eller skriv en kommentar.

****

Bevakning av HIF:s träningsläger i vinter är något som skulle vara pricken över i:et för AOH. Göteborgsbloggen BaraBen gjorde under fjolåret en insamling för detta ändamål,och skickade ner två killar till La Manga. Skulle detta vara av intresse för er läsare?

7 kommentarer

  1. Här var det längesen man skrev.. Jag skulle gärna vilja se mer rapporteringar från träningar, lite intervjuer med spelare, typ något åt det hållet som ni hade med han gamle nissen som gjorde en massa mål i slutet på någon säsong..

    Skulle mer än gärna sett att ni åkte dit, men kan inte riktigt säga att jag står helt bakom besöket då jag är student och inte har cash att punga in 😛

    Vet ej om det går, men detta kanske hade kunant bli en blogg likt den Skellefteå AIK har.. där följer de träningar, knattematcher osv men då får de in en jävla massa reklampengar för alla är där och läser hela tiden.. eller funkar det inte så?

  2. Ser gärna att en av er åker ner till träningslägret och följer allt som händer, vad spelarna äter, vad dem är, hur dem sover ja allt!! nä självklart är det av intresse och jag tänker skänka en rimlig slant om ni redovisar ett vettigt förslag!

  3. Hur går det? Blir det något eller? Ska bli spännande att se ifall någon känner sig utmanad. Annars åker jag gärna ner också =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*