Spelarkommentarer efter matchen

Pär Hansson: Jag tror att Bajrami ska slå ett inlägg och tjuvar lite. Tar på mig båda målen. (Detta sa han till 32 andra journalister innan han nådde mig så jag nöjde mig med att säga: Jag ska inte fråga om målen, men konstaterar att det var första gången som du misslyckades med ett snabbt igångsättande och bollen gick ut till inkast).

Joel Ekstrand om två specifika situationer: Jag vet inte om det står någon bakom men jag chansar på att släppa bollen mellan benen och det blev ju lyckat. Om jag avsiktligt nickade bollen över Avdic. Nä, det måste jag ju erkänna att det gjorde jag inte.

Marcus Lantz: Det är inte svårt att få energi när publiken stöttar som den gör. (Angående hans “idiotlöpning” i slutet). Hur det känns efter Djurgårdsmatchen? Jo, det störde inte alls och vi har ju gått mycket lugnt framåt för att inte riskera bakslag.

Skulason: Tackar. (På konstaterandet att han gjorde en fantastisk match mot Djurgården, där vi inte hann intervjua på grund av att de ville komma hem med flyget). Det var viktigt med en vinst för nu är vi ju med i toppen. Om jag gått ner i vikt? Jo, jag har tappat några kilo och känner mig starkare tack vare vårt fysiska träningsteam. Skönt med publiken som inte förstörde genom att försöka psyka Landgren. Tycker dessutom att han gjorde rätt. Det var inget foul play av honom. Han och vi gör en riktigt bra match i dag i det stora hela.  Om jag kan tänka mig att spela mittback? Bosse tar ut laget och jag spelar där han sätter mig helt enkelt.

Rasmus: Du var väl på plats även i Väsby. Du borde ju komma oftare. (Har bevakat AIK, Väsby, Elfsborg och Djurgården).

Intervju med Bosse förhoppningsvis på plats i morgon kväll.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*