Roar inför matchen: “Ett bottengäng möter ett annat!”

Det är klart att vi inte är opåverkade av den senaste tidens turbulens men de två senaste träningarna inför kvällens match mot HBK har varit riktigt bra, konstaterar tränare Roar Hansen timmarna innan avspark.

-Att vi möter ett ”bottengäng” är dock ingen garanti för seger eftersom vi också varit ett bottengäng om man ser till den senaste tidens resultat. Men någon gång måste vändningen komma och varför inte nu?

Nu blickar vi uppåt igen!
Nu blickar vi uppåt igen!

Roar är samlad inför matchen och verkar känna en viss optimism.

-Jag tycker att vi såg tendenser redan mot Elfsborg på att vi spelade mer som ett lag. Det är klart att i det läge vi befinner oss letar man efter positiva saker, men jag fick en bra känsla.

Vad innebar det att ni spelade med två ungdomar, som normalt inte ingår i startelvan?

-Jag tror att deras inträde i laget fick övriga spelare också att höja sig. De ville hjälpa de båda (Carl Johansson och David Svensson) att få göra en bra match och ingen skugga ska falla över ungdomarna. De gjorde en bra match.

Nu är de ordinarie spelarna tillbaka igen. Vad betyder det?

-Att vi kan spela med det för dagen bästa laget. Som tränare tar jag alltid ut de jag tycker är bäst för dagen. Det var ju en period när vi bytte väldigt många spelare och då tappar man kontinuiteten. Det är inte heller bra.  Sedan är det klart att en spelare kan inte få hur många chanser som helst.

Trots allt som hänt verkar fansen stå bakom klubben precis som man önskar?

-Ja, det är helt fantastiskt vilket stöd vi får. Det tycker både jag och killarna. Jag förstår att de blir besvikna på oss när resultaten går emot oss, men stödet vi fått visar att de verkligen älskar sitt lag. Det tycker jag vi har fått bevis på.

rolandjonglerar

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*