Reflektion från Tv-soffan

Det är med stora problem som jag skriver och beskriver dagens match. Man kan inte annat än att bli frustrerad och irriterad. Fullt naturligt beteende från en supporter, eller hur?

För att dock sammanfatta lite av vad jag använt 90 minuter av en fredagskväll, dessutom på besök nere i Helsingborg, så är det ett ord som faller mest naturligt; Pinsamt!

***

En Landgren är bättre än tio Chansa! (Ett nytt ordspråk som jag myntar idag!)

***

Normalt sett vill jag fortfarande påstå att ett HIF slår Häcken 19 gånger av 20. Men inte i realiteten, varför? Jag tror det är dags att lägga ner lite tid på mental träning! Här har vi avverkat ett TFF och ett Häcken, sex poäng som skulle ha placerats i säkert förvar, i alla fall för ett lag som har ambitioner att bli mästare och har potential att bli mästare!

***

Och med mental träning menar jag; Det finns inget “spöke” i varken Häcken eller i Trelleborg, spöket sitter i huvudet på spelarna, inget annat!

***

Ska jag säga något om motståndarna, så är det bara att gratulera förre assisterande tränaren som har gjort sin läxa på ett ypperligt sätt, grattis!

***

En spelare kan jag ge med beröm godkänd idag, Rasmus Jönsson. Den enda HIFaren som åtminstone försökte göra sitt jobb. De övriga… Pinsamt!

***

Bosse ger kommentaren på PPV att försvaret stod och sov! Jag frågar om de verkligen var på plats?

***

Sammanfattningsvis, var det ingen minnesvärd kväll för mig, men jag hoppas att spelarna i HIF kommer ihåg detta och att de lär sig av sina misstag…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*