Proffskollen – “Palsson storspelade återigen för sitt Darmstadt”

© Bildbyrån - 28648

De tyska divisionerna trummar på för fullt igen efter det påtvingade Corona-uppehållet. Matcherna spelas inför tomma läktare men trots detta har det funnits en del intressanta matcher att följa

Alfred Finnbogason (Augsburg) Finnbogason kämpar fortfarande med en skada vilket gjorde att han missade Augsburgs senaste två matcher i Bundesliga. I den första matchen bortaslog man FC Schalke 04 med hela 3-0 vilket kom som en chock för många. I den andra matchen i veckan mötte Augsburg bottenlaget Paderborn på hemmaplan. Matchen slutade 0-0 vilket innebär att Augsburg ligger fyra poäng över nedflyttningsstrecket.

Victor Palsson (Darmstadt) Palsson storspelade återigen för sitt Darmstadt när hans lag slog St. Pauli med hela 4-0 på hemmaplan i veckans första match. Islänningen stod för både mål och assist och blev utsedd till matchens lirare. I veckans andra match mötte man Erzgebirge Aue på bortplan. Palsson startade som förväntat matchen och stod för en stabil insats när Darmstadt vann med 3-1. Laget fortsätter klättra i tabellen vilket gör att en eventuell uppflyttning till högstaligan plötsligt är inom räckhåll för Palssons formstarka lag.

Andri Runar Bjarnason (Kaiserslautern) Den tyska tredjedivisionen drar igång när som helst nu, men Bjarnasons Kaiserslautern spelar inte förrän på lördag då man möter FC Magdeburg på bortaplan.

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*