Peter Larsson gör comeback i HIF

Peter Larsson återvänder till HIF säsongen ut. Mittbacken har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig i fem månader med option på förlängning.

Det har inte hänt så mycket förutom att jag har blivit pappa. Det är det stora. Fotbollsmässigt Jag har tränat på för att få så mycket speltid så möjligt, men det har ju inte blivit så mycket i FCK. Nu kände jag att det var dags att röra på mig. Nu fick jag möjligheten med HIF och det blir jättebra, säger Peter Larsson.

Peter Larsson lånades in till HIF ifjol från FC Köpenhamn och var högst delaktig i framgångarna som inbringade tre raka titlar säsongen 2011. Med sitt spel blev han nominerad till årets back på Fotbollsgalan och är en meriterad allsvensk försvarare. Peter lämnade dock HIF förra sommaren efter att låneavtalet gått ut, men gör nu comeback i klubben.

Det ska bli jättekul. Jag hade en jättebra period senast jag var här. Trivdes väldigt bra här. Både med klubben och allt runt omkring. Det ska bli en riktigt spännande höst nu både med Europaspel och Allsvenskan. Jag ser verkligen fram emot det.

HIF:s nygamla mittback är klar för spel redan i helgen och redo ifall Åge Hareide tar ut honom i truppen. Nu hoppas han på en nytändning med HIF igen.

Det är en bra lösning. Jag vill spela matcher och komma upp i den form som jag var i förra året.

Peter tränar med HIF imorgon (lördag) innan matchen mot AIK på söndag.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*