P15 tar sikte på SEF Trophy

Detta året har HIF inget P17-lag i Gothia Cup Tipselit Trophy utan det får bli vårt P15-lag som dansar fram denna sommar med sin medverkan i SEF Trophy

Vi minns väl alla hur HIF, 2016, stormade fram i Gothia Cup med sitt P17-lag. Den gången var det Christoffer Andersson som höll i spakarna och laget innehöll bla Mattias Almeida och Alex Timossi.

2017 spelades för första gången en Tipselit Trophy även för P15 i samband med Gothia Cup. I år är turneringen i turneringen tillbaka, större än någonsin, och nu med namnet SEF Trophy.

Totalt kommer 38 svenska akademier att göra upp om titeln i SEF Trophy varav HIFs 03:or är ett av lagen.

Intresset för 2018 års P15-turnering är stort. I sommar ställer hela 38 klubbar upp i turneringen som i första hand går ut på att ge svenska P15-lag så bra matchning som möjligt.

I SEF Trophy är samtliga lag svenska. Lagen delas in i grupper där gruppvinnaren samt de bästa tvåorna går vidare till A-slutspel. För HIFs del innebär det att man hamnat i grupp 4 tillsammans med Öster, Häcken och Sollentuna.

HIF kliver in i turneringen redan i eftermiddag när man tar emot Öster klockan 16.40. På tisdag står Sollentuna för motståndet och sen avslutar man, mot Häcken, på onsdag. Samtliga resultat från gruppen hittar du här

HIF kommer till turneringen med följande trupp:

1 Elliot Nilsson

2 Vilmer Nihlgård

3 Liam Svensson

4 Elmar Lindkvist

5 Felix Sävås

6 Nils Lindblad

7 Leo Frigell-Jansson

8 Hugo Manlinger

9 Melvin Alm

10 Sixten Jönsson

11 Nils Annborn

12 Tim Amilon Persson

13 Oliver Alfonsi

14 Amin Al-Hamawi

15 Casper Widell

16 Armin Gigovic

17 Ervin Gigovic

19 Jazz Johansen

21 William Lindberg

99 Max Björklund

Tränare: Lars Dalsborg, Janne Johnsson

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*