Optimismen lyser med sin frånvaro på Söder i Sthlm…

Optimismen sprudlar verkligen inte bland Hammarbyfansen inför kvällens drabbning på Olympia. Det allmänna intrycket bland supportrarna verkar vara att Bajen är mer eller mindre chanslösa och ska vara glada med en poäng.På Hammarbys forum på SvenskaFans verkar supportrarna försöka bräcka varandra med allt mer pessimistiska inlägg i debatten kring kvällens match. Här följer ett axplock:

Användaren lago: ” När kändes det så givet med en förlust sist?”

Tattaglia skriver ” Vi har Poppen i mål så mindre än tre lär ni ( HIF) inte göra

Användaren Busse ger oss sin “startelva”

“Kon 1

Kon2 Kon 3 Kon 4 Kon 5

Kon 6 Kon 7 Kon 8 Kon 9

Kon 10

Kon 11”

****
Optimismen och tron på en positiv fotboll verkar ha försvunnit från Bajen-land fullständigt och det enda som verkar intressera ett fåtal av supportrarna är det väntande derbyt mot Djurgården på måndag. Att BajenFans inte lyckades få in tillräckligt många anmälningar för att arrangera en resa till dagens match säger ju ganska mycket.

****

Hammarbys troliga startelva ser ut som följer:

Kristoffer Björklund – David Johansson, Igor Armas, Christian Traoré, Emil Johansson – Haris Laitinen, Louay Chanko, Mikkel Jensen, Fredrik Söderström – Sebastian Castro-Tello, Charlie Davies

****

Hammarbys starkaste lagdel på pappret är deras innermittfält med Chanko och Jensen, där det är viktigt att Lantz och Landgren står upp ordentligt. I Louay Chanko har Hammarby en av Allsvenskans absolut bästa frisparsskyttar, kanske den allra bästa och HIF måste se till att inte dra på sig onödiga frisparkar strax utanför eget straffområde…

1 kommentar

  1. Kan väl meddela live ifrån Södermalm att det inte finns så mycket hopp här uppe heller. Överhörde två snubbar i en ICA butik tidigare, de var rädda det skulle bli storförlust för Bajen. Har inte heller varit något drag på Hornsgatan eller Ringvägen som det brukar vara där det är Hammarbymatch.

    Hade man haft lite mer stake i sig, så skulle man dragit på HIF stassen och dragit till Gröna Jägaren och sett matchen ikväll….men det blir nog att avnjuta underhållningen i tv-soffan hemma istället.

    Mitt tips för ikväll? 2-0 till Helsingborgs Idrottsförening.

    Makkan, live ifrån Söder 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*