Nystart på Olympia

David Accam fyller 30 år idag Foto: Samone Klinteberg

Så var det dags för fotboll på Olympia igen. Det månadslånga uppehållet är över och Helsingborgarna ska förhoppningsvis få njuta av fotboll igen. 

Accam - vald till bäste HIFare  Foto: Samone Falkman
Accam är åter igen redo för spel.
Foto: Samone Falkman

Förra helgens bottennapp svider än och frågan är om HIF kommer igång bättre denna gången. “Jag vill att vi visar energi och att vi är ett lag. Vi ska visa ett stort mod och hjärta för vår hemmapublik, och viljan att ta tre poäng. Vi ska göra det vi har bestämt och inte hitta på något annat.” säger Roar till HIF.se

Gefle som kommer på besök ligger precis ovanför Mjällby och har en poäng tillgodo på blekingelaget ytterligare två poäng mer har HIF som parkerar på en 11:e plats i tabellen. “Jag tycker att du känner igen väldigt mycket. Sen tycker jag nog att de är lite mer spelande i vissa stunder faktiskt.” säger Roar om Gefle och menar att det är en förändring som kom redan under hösten och något som man fortsatt att jobba med.

Positivt i truppen är att David Accam och Christoffer Andersson är tillgängliga för spel men Jere Uronen dras fortfarande med stukningen som han fick på träning inför Göteborgsmatchen.

Men det är inte bara nystart för fotbollen på Olympia,  i morgon är det dessutom invigning av den nya baren som finns under läktaren i Olympias sydöstra hörn. Där man kan äta och dricka och är man HIF-medlem har man dessutom rabatterat pris. Baren öppnar samtidigt som insläppen öppnar, det vill säga en timme innan matchstart, och håller öppet en timme efter matchen är färdigspelad.

Matchtruppen:
C. Johansson, M. Lindström, A. Gashi, R. Simovic, Á. Santos, A. Smárason, A. Achinioti Jönsson, E. Krafth, E. Boateng, C. Andersson, A. Linde, D. Nordmark, D. Accam, P. Larsson, J. Björkman, P. Hansson, G. Jarl, D. Svensson.

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*