Ny vecka nya utmaningar!

Ja, vi lägger förra veckan bakom oss. Vi lägger hela förra månaden bakom oss? Och nu tittar vi framåt mot nya utmaningar… (Ja, rena flosklerna som hade platsat på Anrells lista…)

HIF spelar redan på Torsdag igen. Hemma mot ett lag som smugit sig upp över all förväntan och nu slåss om pokalen med stort P i Sverige. Jag kan ärligt säga att för mig är det en klar överraskning. Vad tycker du?

Förra matchen mot AIK uppe i Solna hade Rasmus lekstuga och spelade bättre än Zlatan och fick större utdelning på sina målchanser än vad Lottos drömvinst kan erbjuda.

Nu är Rasmus och övriga spelare i ett helt annat läge…

***

Halmstad anlitade psykologihjälp inför matchen mot HIF i Lördags.  Självförtroendet låg i botten i hela truppen, från spelare till ledare. Något som är igenkännande då det gäller HIF. Även om Bosse verkar positiv och full av tillit till sina spelare, så tror jag att det mest är spel för galleriet.

Är psykologihjälp något som HIF kommer att använda sig av inför matchen på Torsdag? För det är NU som det måste vända, i annat fall tror jag att HIF kommer sjunka som en betongklump i öresund. Vi har många lag som jagar underifrån och DE verkar vara mer motiverade än vad HIF har visat på länge!

***

Det har börjat spekuleras om tränarbyte runt om på webbsidor med HIF-anknytning. Till och med HD har börjat smyga in spekulationerna i sina inlägg. Jag kommer inte spekulera förrän säsongen är över…

Bosse och hans stab behöver både utrymme och lugn för att komma in i matchen igen, i alla fall under den tiden som finns kvar. Efter November då kommer säkerligen även HIF’s styrelse att sammanfatta säsongen och komma fram till hur saker och ting ska se ut under nästa säsong. Jag förutsätter att så görs…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*