Nikola Djurdjic lämnar HIF

Då ska morgonens “Silly-Bomb” tydligen vara bekräftad av norska Haugesund. Nikola Djurdjic lämnar HIF och skriver på för ett tyskt bottenlag – Greuther Fürth 

Foto: Bjarki Tordarson
Foto: Bjarki Tordarson

Sportchefen i FK Haugesund, Asbjørn Helgeland bekräftade idag att den tyska Bundesliga-klubben Greuther Fürth köper Nikola Djurdjic.

I samförstånd med den tyska klubben vill inte Helgeland kommentera övergångssummor, men det ryktas (från bland annat FotbollDirekt) att köpesumman blir en miljon Euro.

Greuther Fürth ligger på sista plats i tyska Bundesliga efter 16 matcher. Greuther Fürth är från staden Fürth och spelar sina matcher på Playmobil Stadium som har en kapacitet på 15.500 åskådare.

***

Mer info kommer framöver!

6 kommentarer

  1. Kunde HIF inte matcha det budet? Låter märkligt. Nio miljoner för Nikola är ju rena vrakpriset. Även om tiderna är sämre så känns det konstigt med hänsyn till vad Alexander Gerndt såldes för.

  2. Jesper Jansson visste som vanligt ingenting. Hade inte haft kontakt med Haugesund. Samma som när Finnbogason och Schwarz försvann.

  3. Tja… vi har varann till låns i den här världen, vissa mera, andra mindre. Känslan var väl redan från början att herr Djurdjic tog ett stopp på vägen, att vi inte skulle fästa oss så djupt vid varandra. Han var sin egen agent, med egen agenda och VILLE förmodligen inte vara kvar. OK.
    Ingen kan spela under pistolhot. Och med det kontraktet var han fri i alla bemärkelser, inga förpliktelser. En härlig fotbollsbekantskap dock.

    Bättre att han lämnade nu än sista veckan i januari – nu finns tid att undvika ännu några paniklån.

  4. var ju inget konstigt att Djuric försvann. Hoppet var ju till att han ville stanna våren ut med. Men låter in 1 miljon Euro för lite? Det var väl vad HIF bjudit?

  5. Det brukar vara två spelare på varje position i en trupp (bortsett från tre målvakter). HIF har mycket att jobba med för att få till A-lagstruppen. Just nu har vi 3 målvakter, 10 försvarare, 7 mittfältare och 2 anfallare. (Jag räknar med att vi behåller Peter Larsson, men förlorar Bedoya.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*