Vår förre målvakt har gjort klart med en ny klubb inför 2018

Att Matt Pyzdrowskis tid i HIF var till ända har stått klart sedan i somras. Amerikanen har ändå slitit hårt på träningar och som målvaktstränare till klubbens ungdomslag.

Det har spekulerats i en övergång till Landskrona BoIS men idag stod det klart att det blev ett annat BoIS som får ställa amerikanen mellan stolparna – Varbergs BoIS!

Målvakten kom till Sverige under 2008 för provspela med GAIS och GIF Sundsvall. Det blev inget kontrakt utan istället gick Pyzdrowski till Ängelholms FF. Pyzdrowski var i ÄFF under fyra säsonger och noterades för över 100 matcher för dem.

Under de senaste tre säsongerna har Matt vaktat målet i HIF men nu flyttar han alltså upp längs med västkusten istället.

Varbergs Sportchef Kujtim Bala:

– Vi känner att vi har hittat rätt målvakt i rätt ålder. Vi tror att hans erfarenhet kommer vara otroligt viktig för oss nästa år, säger han.

Matt Pyzdrowski:

– Jag är jätteglad över att komma till klubben och projektet som Kujtim och Jocke Persson håller på att bygga. Jag är fysiskt och lång målvakt som är aggressiv i min spelstil och har bra reflexer. Vi kommer att vara ett starkt lag nästa säsong.

Vi på AOH önskar Matt lycka till i sin nya klubb och ser fram emot hans återkomst på Olympia!

Föregående inlägg Svenska Cupen – något vi verkligen ser fram emot!
Nästa inlägg Max – ett namn för framtiden!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: