Mållöst för Akademilaget

Akademi HIF tog emot serietvåan på Olympia idag. Förhoppningen var att kunna spräcka motståndarnas förlust nolla. Vi pratade med tränare Jonas Ohlander efter matchen. 

Foto: Bjarki Tordarson
Tränare Jonas Ohlander
Foto: Bjarki Tordarson

0-0 mot Lärje/Angereds IF hur går tankarna nu efter matchen?
Vi är nöjda och missnöjda, vi hade förhoppningar att kunna ta tre poäng men samtidigt som det blev när vi hade skador och så fick vi Måns Ekvall sjuk idag. Vi spelade inte bra i första halvlek, vi har korta sekvenser där vi är bra men Lärje är ett bra lag och vi tillåter dem ha mycket boll. Kinnander hade två frilägen som han missar men vi hade inte varit värda att leda i halvlek.

Vi är bättre i andrahalvlek, och gör lite mer av det vi pratat om innan. Men som sagt Lärje är ett bra lag men vi gör en krigarinsats och jobbar som ett lag och tar ett poäng. Men vi borde kunde spela bättre.
Samtidigt så får vi skador på Matti Freij, Babier och Ramadan.

Något allvarligt?

Foto: Bjarki Tordarson
Matti Freij tvingades byta efter en huvudskada.
Foto: Bjarki Tordarson

Freij fick en smäll mot huvudet,  han hade huvudvärk men jag tror inte det är allvarlig, jag tror han kommer tillbaka i veckan. Michael Babier fick en smäll mot höften men det verkar inte vara så farligt. Mohamed Ramadan fick en blödning i axeln men jag tror att han kommer träna i veckan.

Någon enskild spelare som du tycker utmärkte sig?
Jag tycker hela försvaret och Linde i målet står upp bra idag. Lärje är ett bra lag och de kom fram ofta, ibland lite väl lätt men de löste det bra.
Alexander Jovcic fick komma in efter 20 minuter när Ramadan tvingades byta och gjorde det bra.

Vad väljer ni att ta med er från matchen?
Stark laginsats, speciellt andra halvlek. Det finnns en moral i gruppen. Och att vi tar poäng och inte släpper in mål mot ett av soerien bästa lag, och vi har mött dem två gånger och inte förlorat. En stark försvarsinsats.

Björn Velander BBL

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*