Live från Bois-HIF

Då kör vi igång bevakning av U21 matchen mellan BoIS och HIF, om än lite försenat:

3:e min: 0-1 till HIF direkt, Sundin målskytt!

10: Tobias Holmqvist blir brutalt nedsparkad, och blir liggande ett tag. Inget kort från domaren, något det borde ha varit.

15:: Holmqvist är tillbaka i spel och är nära på att göra mål på en frispark som dyker upp framför honom. Landskrona spelar hårt och HIF får mycket frisparkar.

20:: 0-2 efter att Sundin och Bergholtz väggat sig fram och till slut hamnade bollen hos Holmqvist som enklet rullade in 0-2. Härligt!

25: Försvarande BoIS:are slår ifrån sig på mållinjen efter en tilltrasslad situation efter hörna. Nära!

HIF ställer upp med följande lag: Danne-Liverstam-Patronen-Persson-Nilsson( Rolle Nilssons son)- Sundin-Bergholtz-Alfa-Mini- Holmqvist-Arvidsson.

27: HIF spelar riktigt bra, påminner om A-laget förra säsongen med ett härligt kreativt passningsspel. BoIS har det tufft…

30: Arvidsson varnad efter en defensiv löpning, tveksam varning.

35: 0-3, återigen är Sundin inblandad, denna gång som målskytt pånytt. Fint kombinationsspel på högerkanten mellan “Holmqvinho” och Mini. Klapp-klappspelet leder till ett inlägg från kanten snett inåt bakåt där Sundin stöter in 0-3. Många spelare fyllde på i straffområdet, riktigt bra spel.

40: Bergholtz imponerar idag med härligt spel och kreativ hela tiden. Förutom Sundin bör även Mini och Arvidsson tillsammans med Holmqvist lyftas fram. Försvarsmässigt ser det mycket stabilt ut. Alfa är inblandad i en del, men lite svårt med att hitta rätt position, men att han har kapacitet syns emellanåt.

41: Väldigt nära 0-4 efter skott av Arvidsson, skottet styrs dock över. Klasskillnad!

44: min: Sundin snurrar friskt på sin kant och verkar spelsugen.

45:: Första halvlek slut.

46: : Andra halvlek igång

48: BoIS har börjat bättre i andra än i första men utan att skapa något. Mini är grym på sin kant!

49: Alfa gör för tillfället ett bra jobb i defensiven, han verkar behärska mycket den här killen.

52: HIF har lyft upp laget nu igen och för spelet, vinner nästan alla dueller och BoIS lever farligt mest hela tiden.

Domaren mindre lyckad för övrigt, hört den förut?

54: Fin kombination på vänsterkanten där slutligen Sundin slår ett fint inlägg som Holmqvist är först på men tyvärr går hans skott strax över det högra krysset.

56: Efter fin inspark av Danne så når bollen fram till Sundin som fräckt tar med sig bollen och testar en halvvolley, tyvärr mitt i mål så inga problem för BoIS målvakt.

57: Fortsatt fint spel av HIF som dominerar. Nära mål när Arvidsson försöker peta den förbi målvakten efter en fin genomskärare av Sundin.

60: Domaren verkar inte sugen på att springa särskilt mycket, när Sundin tvingades slå en lång boll hem så kunde man höra domaren säga åt Sundin – “Fel håll..”

63: Unkuri inbytt mot Holmqvist och fick ett friläge direkt, ensam med målvakten sköt han dock precis utanför. Unkuri lirar på topp med Arvidsson.

67: Alfa vinner bollen på mitten och HIF skapar ett bra kontringsläge efter en hörna men Arvidssons passning till Sundin kommer lite sent och målvakten hinner ut och bryta. Bergholtz ( en av de bästa i HIF) byts ut mot Eliasson.

70: Straff till Bois när Linus Persson höll i sin BoIS:are solklart. Perssons andra gula och därmed utvisad.

70: Mål på straffen 1-3 och samtidigt byts en godkänd Alfa ut mot Calle Månsson.

72: Unkuri pigg i anfallet men brister i speluppfattning en hel del, gör gärna en gubbe för mycket. Måste spela bollen mer…

75: Domaren fortsätter på den inslagna vägen med humoristiska kommentarer. “Tack för hjälpen” när någon påpekade att det skulle vara gult kort…

78: Hade kunnat vara en betydligt större ledning för HIF, laget har haft mängder av chanser och det är närmare 1-7 än 2-3 sett till antalet målchanser…

81: HIF är fortfarande det bollförande laget trots en man mindre. Liverstam mycket bra i försvaret och verkar redo för Allsvenskan vid behov.

87: Mååååååål! Erik Sundin gör Hattrick, efter en fin kontring. 1-4

90: Matchen slut.

***

Sammanfattning: HIF gör en riktigt bra match idag och imponerar med snabbt,kvickt och bra passningsspl och härliga kombinationer. BoIS var minst en klass för litet och hade inte en chans. Många spelare som utmärkte sig men Sundin,Bergholtz och Svanbäck bör lyftas fram lite extra. Försvaret mycket stabilt, enda plumpen var Linus Persson´s utvisning. Två fina derbysegrar på två dagar för vårt kära HIF, vilken inledning på veckan och vilket härligt “flow” föreningen är i.

Vi tackar för oss och för visat intresse!

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*