Kärnan tillsammans med Matchdagsswishen stöttar Di Röe!

Foto: Johan Lilja
Visa ditt stöd för Di Röe, swisha 50kr matchbiljetten till Mjällby hemma! På kuppen finns fina priser från SP Chark, Carlsberg och HIF att vinna.
Det är jobbigt att inte kunna bidra på läktaren när laget behöver det på plan. Olof Mellberg sa det bäst själv: ”Det är en sån atmosfär och inramning på Olympia, fansen är så viktiga för oss (…) Publiken trycker ju vanligtvis på med förväntningar och förhoppningen, den hjälpen får vi inte nu” (KvP, 21/6).
Inledningen behöver vi nog inte kommentera ytterligare, men efter efterfrågan av lite mer jävlaranamma var det det vi fick se mot Elfsborg. Ett positivt besked att bygga vidare på.
Nu tar vi tillsammans sikte på nya matcher. För att visa att vi står bakom laget går Kärnan tillsammans med initiativtagarna bakom Matchdagsswishen nu ihop med en enkel uppmaning! Visa att du skulle vart på plats för att stötta HIF hemma mot Mjällby den 2/7, swisha 50 kronor per matchbiljett du skulle haft till matchen till 1236336218. Märk med Matchdagsswishen.
Konceptet är densamma som #FullsattOlympia inför internmatchen i mars, men med en liten twist! Alla som swishar in från och med nu till det att matchen är slut har chans att vinna flera goa priser!
SP Chark lottar ut två stora lådor korv! Carlsberg lottar ut massvis med dryck! HIF har flera olika priser i potten!
Antingen kan du vinna plats och käk vid valfri hemmamatch till dig och polaren, en frilunch på Sportbaren till dig och polaren, eller ett presentkort på 500kr på Olympiashopen!
Alltså: visa ditt stöd, swisha 50 kronor matchbiljetten du skulle haft till Mjällby, kanske någon extra du inte skulle haft, till 1236336218. Märk med Matchdagsswishen. Som ren bonus har du sen chans på att vinna fina priser.
__
Matchdagswishen inleddes mot Varberg och går att följa på HIF – supporterforum. Hittills har initiativet samlat in 15 000 kronor till föreningen. 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*