Kärnan försöker ordna resa till Glasgow!

Drömlottning! Alla HIF:are har vid det laget matchen spelas fått lön och nu har vi ÄNTLIGEN mer än en vecka att planera… Motståndet ser överkomligt ut också!

Vi har kontakt med ett flygbolag, som om bara någon timme ska kunna ge oss ett förslag. Eftersom de personer som uppdaterar/håller i det jobbar kväll, kan dock en uppdatering vänta tills dess. Vi ber er ha i alla fall liiiite tålamod, även om vi vet att det är svårt – man vill liksom boka sin resa direkt och försäkra sig om att man inte missar denna gigantiska match!

En sak som ställer till det lite är att vi inte fått reda på vilken dag matchen spelas än. Enligt flygbolaget spelar detta roll för priset, då detta bl.a. påverkas av hur många plan som är tillgängliga just den dagen, trafiktäthet i övrigt på flygplatsen osv. Vi har bett dem komma med ett ungefärligt förslag för bägge dagarna.

Vi börjar lågt och siktar på, kanske, ett plan som tar 150 personer. Ni bestämmer!

Med detta sagt återkommer vi när vi vet mer… Bollen ligger hos flygbolaget nu!

// Kärnan

1 kommentar

  1. Kunde inte HIF arrangerat en resa som senaste bortamatchen?? Ska ända flyga över till dem Skottska högländerna den 30:e. Tänk om man kunde gjort det ett dygn innan? Fy fan va bra jag mår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*