”Kalle och Ian var helt knäckta efter träningen”

130811 Fotboll, allsvenskan, Helsingborg - Norrköping: En smäll som kändes i guldstriden, Pär Hansson, målvakt, Helsingborg, i den allsvenska matchen mellan Helsingborg och Norrköping. © Bildbyrån - 64378 - Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN

Vi skriver onsdag och för oss supportrar så väntar Årsmöte, på Konserthuset, under kvällen. Några spelare lär vi dock inte träffa då de flyger hem först imorgon. Avslut på lägret innebär också Pär Hanssons sista rapport så håll till godo…

Ytterligare två dagar har passerat på träningslägret sen sist.
Två dagar med en del tuffa träningspass.

Döm till vår förvåning när vi vaknade på måndagen och det var moln på himlen. Katastrof! Det är inte vi vana vid härnere.
Vi har verkligen haft enormt fint väder de första fem dagarna men måndagen och tisdagen har varit lite kyligare men fria från regn. Så vi ska inte klaga.

Ett bra fotbollspass på måndag följdes upp av en fri eftermiddag. Eftermiddagen tillbringades på olika sätt. En del kvar på hotellet. En del på stan. Kalle Joelsson var och storhandlade i klädesbutikerna för tredje (!) gången detta träningslägret. Han måste sitta på en saftig lön:)

Kalle Joelsson har hunnit tömma klädesbutikerna i Palma.
Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Tisdagen har bjudit på ett fotbollspass på förmiddagen som följdes upp av ett gympass på eftermiddagen.

Själv tog jag de lite lugnt på träningen idag. Klarar inte riktigt alla dagar än vilket är lite frustrerande. Istället agerade jag lite assisterande målvaktstränare till Sven och herregud vad många mål jag gjorde. Kalle och Ian var helt knäckta efter träningen:)
Ska sanningen fram gjorde jag nog inget mål alls.

Både Kalle och Joel har sett väldigt bra ut härnere. Kul att se Ian lite mer då jag inte gjort de tidigare. Man kan inte tro att han endast är 16 år gammal. Väldigt intressant för framtiden. Bra teknik och väldigt stabil i allt han gör. Han har dessutom redan mer skägg än mig ( vilket kanske inte säger så mycket)

För att summera lägret lite så har vi haft en väldigt bra vecka. Bra träningsplaner, bra väder och ett väldigt bra hotell.
Gruppen med både spelare och ledare känns väldigt homogen. Ett underbart gäng som har väldigt roligt tillsammans!

Vi hoppas på en bra avslutning på lägret och önskar alla därhemma ett bra årsmöte ikväll så ses vi snart igen!

Hälsningar/Pär

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*