“Jakten på Lennart” är i full gång!

Kärnans kampanj 100 för 100 visade sig vara populär. En dryg vecka tog det att sälja slut de 100 första bussbiljetterna till rabatterat pris.

Givetvis är de inte nöjda med det så nu påbörjas omedelbart försäljningen till fler bussar, nu till ordinarie pris 150 kronor. Med andra ord; fortfarande ett kanonerbjudande! Biljetter köper du på Tickster eller på Sweet & Tender.

jaktenpalennart

Länk till pubbussbiljetter

Länk till direktbussbiljetter

Medlemskap i Kärnan är ett krav för att få åka med på våra resor och detta kommer att kontrolleras noga. Inte medlem än? Blir det här

Värt att notera är att Sydbussen säljer bra! I skrivande stund återstår bara 19 biljetter till denna. Hur länge vågar du avvakta med att köpa?

Avgångstider pubbussarna

  • Helsingborg IH: 14:00
  • Lund C (norra delen): 14:00
    Hässleholm (McDonalds ca 14:45)
    Bor du längs vägen Lund – Hässleholm– Växjö och vill bli upphämtad? Kontakta oss på resor@karnan.nu så ska vi se om det är möjligt att ordna.  Denna buss kör inte via Helsingborg.

Direktbuss

  • Helsingborg IH: 16:00 

Matchbiljett ingår inte i priset. Matchbiljetter kan du köpa här.

För alla HIF:are som vill ladda upp med likasinnade inför matchen har Kärnan bokat Stars and Stripes  på Storgatan 36 mitt i centrala Växjö. De välkomnar alla HIF:are och erbjuder bra priser på mat och dricka. Vad sägs om exempelvis Buffé + stor stark för 109 kr?

Vi tackar Stars and Stripes för inbjudan och bjuder tillbaka i form av skånsk skönsång och bra uppträdande!

ALLA TILL VÄXJÖ!

#Allatillväxjö

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*