Inget är som väntans tider…

Det känns som om det drar ut på tiden, oroväckande länge dessutom?
Vad är det som sker bakom kulisserna och varför kommer det inget beslut? Frågan det handlar om är naturligtvis de senaste veckornas förljetong, Åge Hareide.

Vi (supportrar) väntar och väntar… HIF lämnade besked att den nya tränaren skulle presenteras i November. Och, ja vi är fortfarande bara i November. Hareide skulle lämna sitt besked under helgen, och ja, helgen har passerat…

Man kan spekulera och fundera i varför naturligtvis. Är erbjudande från ÖIS så pass bra att det tål att funderas över? Och i så fall, vad innehåller det då, eftersom det sportsliga kommer i skymundan där. För inte kan det väl vara mer spännande att leda ett lag i Superettan än vad det är i Allsvenskan? Är det pengar det handlar om?
Att pengar har en stor faktor i sådana här beslut är inget oväntat (Läs: Hans Backe), men i detta fallet, där det max kan skilja ett par tudenlappar i månaden, borde det sportsliga gå före?

Är Hareides krav för stora, eller HIF’s villkor för dåliga? Vi kan bara fortsätta spekulera ett tag framöver, då jag inte tror det dyker upp något rakt besked inom de närmaste dagarna. Men jag har ju haft fel förr…

***

Man ska dock ha lite distans till det hela. HIF’s framtid står INTE och faller med Åge Hareide, absolut inte. Det finns x antal tränare som kan göra något stort av HIF, det finns ju förutsättningar för det, eller hur? Allt handlar i långa loppet om tålamod!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*