Imad Khalili återvänder hem.

Det har ryktats om det ett tag nu. Men idag blev det klart, Imad Khalili kommer hem till Olympia igen. Men först efter säsongens slut. 

“Att få komma till Sveriges bästa lag är lockande för de flesta och att få spela på riktigt gräs. Sedan att det är just HIF är en bonus.” säger Imad Khalili till HIF.se

Högaborgssonen kom till HIF som sjuttonåring 2005 och flyttade, efter att varit utlånad till Randers FC och Bunkeflo, 2008 till Norrköping där han under detta året gjort 5 mål på 10 matcher.

“Vi har följt honom ända sedan han lämnade HIF. Han har utvecklats hela tiden och tagit de sista stegen. Hans spelstil passar bra in i vårt nuvarande spelsätt.” säger Jesper Jansson till HIF.se

Men återkomsten låter vänta på sig, den nu 26årige forwarden inte klar att spela för klubben förrän efter säsongen. Dock kommer han på besök med sitt Norrköping den 11e augusti då de kommer för att spela i den Allsvenska returen.

Björn Velander BBL

5 kommentarer

  1. Hmm, ska Imad verkligen lira den 11/8? Finns risk för dubbla lojaliteter onekligen men om han gynnar oss med ett fett självmål så varför inte…

  2. Det handlar väl också till stor del om vad Norrköping har för spelarmaterial att tillgå. Men det skulle ju kunna ge upphov till en del prat.
    Jag har ju inget belägg för att han verkligen kommer att spela men jag skulle tro att Janne Andersson vill ställa bästa möjliga lag mot HIF, och spelarna är nog så pass proffesionella att de klarar en sådan situation.

  3. Så sant, så det ska man nog inte hoppas på men han kan ju vara en bra skådis och totalmissa bollen i friläge utan att bli beskylld för det -:)
    Dessutom brukar det stå i kontrakt (t.ex. som Sudic i MAIF) att han inte ska möta den klubb han tillhör – är ju visserligen en låneaffär det så kanske annorlunda med Imad, om nu inte HIF köper ut honom så blir det inga diskussioner alls om det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*