Hymn till HIF

Det har förekommit diskussioner på HIF-relaterade forum kring att det är dags för hymn och det har lagts fram en hel del förslag men få som ens är i närheten av detta: http://www.myspace.com/bjornsband

Bra text, bra melodi och ett riktigt bra arrangemang dessutom specialskriven för HIF. Det här borde spelas redan nu till omstart!

3 kommentarer

  1. vad är det för fel på den gamle ? lätt o sjunga på också, kanske borde köra som rögle o köra sången i klacken också, “för vi ska ta dom, ta dom, ta dom, spöa skiten ur dom..”

  2. Jag anser att HIF inte bör följa efter MFF och Göteborg, genom att introducera en vaggvisa som inmarschlåt. Tanken med musik alls under inmarschen är väl snarare den motsatta; att “väcka” publiken, bygga upp förväntningar och få hjärtat att slå lite snabbare. Låten i sig var väl fin, men den är ju inte direkt något man skrämmer motståndare med, eller som får adrenalinet att pumpa.

    Och innan någon hinner säga “men ‘You’ll never walk alone’ är ju ingen uptempo-låt, precis”; glöm det! Inget lag i Sverige kommer någonsin få en sådan inramning, oavsett om laget heter MFF, AIK, HIF, eller något annat. Bättre att anpassa musiken efter materialet än att försöka göra tvärtom.

    /Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*